Gelu Preda dezminte acuzaţiile din presă. „Mi se face o mare nedreptate!”

1
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.
  • Finanţatorul formaţiei FC Puieşti s-a retras de la echipă şi nu a făcut deplasarea la Gherăseni

Omul cu banii de la divizionara a IV-a buzoiană, FC Puieşti, dezminte acuzaţiile care i s-au adus la capătul meciului cu Petrolul Berca (n.r. scor 3 la 2 în favoarea celor de la Puieşti). Gelu Preda, principala sursă de finanţare a grupării din Puieşti (n.r. locul I în liga a IV-a din Buzău în momentul redactării articolului) îşi recunoaşte vina în privinţa tuşierului Eugen Alexandru, pe care l-a lovit cu „o creangă”, însă se dezminte de inccidentul în care, potrivit liga2.ro, acesta şi-ar fi stins ţigările pe capul unei bovine din apropierea sa.

Întradevăr, am smuls o creangă dintr-un copac din apropiere şi l-am lovit pe acest tuşier, care în fiecare meci ne-a arbitrat influenţat. Loviturile au fost uşoare, peste gard, mai mult ca şicane, decât lovituri aşa cum s-a scris în presă. Regret fapta, motiv pentru care am şi plătit amenda de 1.000 RON dată de Asociaţia Judeţeană de Fotbal Buzău. Totuşi, cineva la AJF ar trebui să se intereseze de acest puşti, care etapă de etapă este abuzat din cauza manierei sale de arbitraj. Că o fi rea voinţa sau prostie, asta nu decid eu. Momentan, mi-am retras orice implicare de la echipa de fotbal. Astăzi (n.r. Sâmbătă) am pus un autorcar la dispoziţia echipei pentru deplasarea la Gherăseni din respect pentru Vasile Nicolae (n.r. noul preşedinte al echipei FC Puieşti)” – Gelu Preda, finanţator FC Puieşti.

În audienţă la comandantul IPJ

Organele abilitate s-au sesizat în urma articolului publicat în ediţia tipărită a Buzăul Sportiv şi continuă ancheta asupra inccidentelor petrecute pe durata partidei disputate în urmă cu două săptămâni. Între timp, Preda a fost în audienţă la comandantul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Buzău, comisar şef Laurenţiu Pantazi. În cadrul întrevederii cu Pantazi, omul de afaceri din Puieşti a solicitat să fie făcute toate demersurile pentru a i se demonstra nevinovăţia, ba chiar a cerut ca inspectorii din cadrul Direcţiei Sanitar Veterinare din Buzău să găsească bovina cu pricina. Preda a demisionat în urmă cu ceva timp din postul de preşedinte al formaţiei din Puieşti, acolo unde a fost numit un bun prieten de al său, comisarul şef Vasile Nicolae, şeful Serviciului Rutier din IPJ Buzău.

Gelu Preda a confirmat prezenţa, luni, de la ora 17.00, în direct, în cadrul emisiunii „Sport Maxim”, realizată de Andrei Piţigoi la TV Buzău.

Rămâni pe Buzăul Sportiv pentru alte dezvăluiri din fotbalul judeţean făcute de omul de afaceri din Puieşti.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.