Un fleac. Ne-au ciuruit! Gloria Buzău a pierdut cu 5 la 1 confruntarea cu liderul

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Confruntare de groază pentru fotbaliştii buzoieni la Voluntari. Gruparea din Crâng a pierdut cu 5 la 1 întâlnirea cu liderul FC Voluntari şi a coborât, din nou, pe a şaptea treaptă în clasament. Unicul gol al buzoienilor a fost înscris de Pantelie.

Fotbaliştii antrenaţi de Ion Viorel nu s-au întors cu nici un punct din deplasarea de la FC Voluntari, mai mult jucătorii buzoieni au primit cinci goluri şi au reuşit să înscrie o singură dată. Gazdele au deschis scorul încă din minutul 3, prin Bălan. În minutul 35, Roşu a dublat avantajul ilfovenilor, iar Voduţ a stabilit rezultatul la pauză, 3 la 0, după ce a înscris de la punctul cu var. Imediat după reluarea jocului, Pantelie a înscris golul de onoare al buzoienilor. Hînţescu, portarul ilfovenilor i-a apărat şutul de la 11 metri, atacantul buzoienilor a revenit şi a trimis mingea în poartă. Călinţaru a făcut 4 la 1 în minutul 49, iar Rădoi a stabilit rezultatul final, 5 la 1 pentru FC Voluntari în minutul 82. Scorul putea căpăta proporţii, mai ales după eliminarea lui Cristi Stoicescu, portarul Gloriei, care a văzut cartonaşul roşu după un fault în postura de ultim apărator. Dorin Burlacu a intrat în poarta buzoienilor şi a reuşit să apere penalty-ul executat de Bălan. Iată rezultatele complete înregistrate în etapa a XIV-a din prima serie a ligii secunde la fotbal:

ACS Berceni – FC Baloteşti: 1-1

Unirea Slobozia – Săgeata Năvodari: 3-2

Rapid Suceava – CF Brăila: 2-1

SC Bacău – FCM Dorohoi: 2-0

Academica Argeş – Farul Constanţa: 2-0

FC Voluntari – Gloria Buzău: 5-1

În urma rezultatelor din runda cu numărul 14, pe primul loc în seria I se află FC Voluntari, cu 34 de puncte, urmată de Academica Argeş, cu 27, în timp ce Rapid CFR Suceava „închide” podiumul cu 25 de puncte. Gloria Buzău a coborât pe locul şapte, cu 19 puncte, la egalitate cu Unirea Slobozia şi CF Brăila, ocupantele locurilor cinci, respectiv şase. Etapa următoare, buzoienii vor întâlni pe teren propriu ACS Berceni.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.