Gloria Buzău, la mâna Primăriei!

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

gloria-bz

Fotbaliştii grupării din Crâng aşteaptă tranşa de bani din partea Primăriei Buzău, singura sursă constantă şi consistentă de finanţare a echipei fanion a judeţului. De la instalarea pe banca tehnică a grupării din Crâng a tehnicianului Ion Viorel şi o dată cu venirea la Buzău a mai multor fotbalişti „cu nume” sau tineri de perspectivă, în aceste condiţii factorul financiar se poate dovedi încă o dată decisiv pentru formaţia buzoiană.

Lefuri mici, obiective măreţe

O parte din jucătorii aduşi în această vară de gruparea din Crâng au fost de acord cu salarii mediocre, cu condiţia renegocierii în cazul în care gruparea buzoiană îşi va îndeplini obiectivul anunţat înaintea stagiunii, clasarea în vârful ierarhiei din liga secundă. În momentul de faţă, potrivit mai multor oameni de fotbal din judeţ şi nu numai, Gloria Buzău are un lot de jucători care se poate lupta lejer pentru accederea în primul eşalon, dar beneficiază realmente de bugetul unei echipe care se zbate pentru menţinerea în Liga a III-a.

Următorii bani, aşteptaţi la mijlocul lui august

Potrivit unor surse, următoarea tranşă de bani din partea autorităţilor locale este aşteptată la mijlocul lunii august. Aceasta ar urma să acopere, potrivit promisiunilor făcute de oficialii de la Palatul Comunal, înregistrarea contractelor pentru jucătorii din lotul echipei buzoiene, achitarea unei părţi din restanţele salariale către foştii jucători, precum şi îndeplinirea primelor obligaţiilor pecuniare către fotbaliştii transferaţi în această vară.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.