Gloria – CF Brăila 2-1 / Vioară: „Pălimaru este cel mai bun atacant din România“

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

clement-palimaru

Atacantul Clement Pălima­ru a rezolvat singur partida amicală disputată, sâmbătă, în Crâng, de Gloria Buzău, împotriva CF Brăila. Vârful buzoienilor a înscris ambele goluri, meciul încheindu-se cu scorul de 2-1.

Echipa condusă de Ion Viorel a deschis scorul după un șut din careu pe colțul lung prin (în minutul 19), Pălimaru fiind servit cu o pasă lungă pri­mită de la Popescu. În minu­tul 43, oaspeții au egalat prin lovitura de cap a lui Ivan, după o centrare venită din corner. În ultimele minute ale meciului, Pălimaru a închis tabela cu un șut frumos din careu care a plasat mingea sub transversală. Evoluția atacantului din Crâng l-a făcut pe Ion Viorel să îl prezinte drept cel mai bun vârf din campionat.

„A fost un joc bun. Pălimaru în momentul acesta este în forma în care era la Otopeni. Eu spun că, dacă Clement se va menține în forma asta, și vă spun că încă nu este la po­ten­țial maxim, este cel mai bun atacant din România“, a declarat Ion Viorel.

Antrenorul buzoian a mai vorbit despre problemele pe care le întâmpină cu lotul actual. „Nu pot spune încă că sunt mulțumit de toate compartimentele echipei. Mai am ne­voie de un mijlocaș central și un fundaș central, pentru că stăm în trei fundași centrali dintre care unul, Dăniță, are 40 de ani. Eu nu spun că nu este bun, dar se poate accidenta. La ce potențial financiar avem nu am speranțe prea mari. Cea mai urgentă proble­mă a mea este însă legată de lotul sub 19 ani. Mai exact mă refer la rezervele sub 19 ani care sunt la distanță mare față de titulari“, a mai declarat antrenorul Gloriei.

Ion Viorel a început această partidă cu Stoicescu – Chivu, Ghinea, Vlaicu, Ghiță – Marcu, A. Iordache – N. Popescu, Burlacu, Danciu – Pălimaru. După pauză au mai intrat Dăniță, Al. Marin, Koprindzhiyski, Sîrbu, Ghiviziu, R. Dimian, Voicu, Al. Ioniță.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.