Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

În perioada 12 – 16 mai, Sala Sporturilor din Buzău este gazda meciurilor de handbal ce se vor disputa în cadrul turneului semifinal al Campionatului Național, din cadrul Grupei Valoare 3, grupă din care face parte și echipa buzoiană HC Junior BB.

Junioarele antrenate de Alina Horjea și Dana Braniște vor întâlni la turneul semifinal de la Buzău pe Sporting Ghimbav, CSM Miercurea Ciuc, ACSO Comănești, CSS Sfântu Gheorghe și CSM Corona Brașov. Aceasta este penultima fază a campionatului național, în care sunt patru Grupe Valoare a câte șase formații. Echipele vor juca după sistemul „fiecare cu fiecare”, iar  primele două clasate din fiecare grupă se vor califica la turneul final.

Echipele calificate în această fază a Campionatului Național sunt:
Grupa Valoare 1: CSS Bacău, Dunărea Brăila, CSO Buhuși, CSS 1 Constanța, ACS Lucian Bute Galați, CSM Galați
Grupa Valoare 2: CSM București, CSS 6 ­Bucure­ș­ti, Tonus București, CSM Ploiești, Știința București, CSS Ploiești
Grupa Valoare 3: Sporting Ghimbav, CSM Miercurea Ciuc, ACSO Comănești, CSS Sf. ­Gheor­ghe, Corona Brașov, HC Junior BB
Grupa Valoare 4: HC Sportiv Timișoara, Școala Generală 7 Timișoara, CSM Tg. Jiu, Marta Baia Mare, CSM Slatina, CSS 2 Baia Mare.

Buzoiencele vor întâlni pe 12 mai (ora 18:20) pe Sporting Ghimbav, pe 13 mai (ora 15:40) pe CSM Miercurea Ciuc, pe 14 mai (ora 13:00) pe CSS Sf. Gheorghe, pe 15 mai (ora 13:00) pe ACSO Comănești și pe 16 mai (ora 09:00) pe CSM Corona Brașov.

Lotul echipei HC Junior BB este format din: Ana Manta, Cristiana Văleanu, Miruna Zăbavă, Sara Voicu, Maria Mol­doveanu, Florentina Niță, Ioana Coman, Diana Brînză, Diana Oprea, Maria Moise, Daria Chițu, Maria Streja, Amalia Șandru, Bianca Nicolae, Bianca Gavrilă și Beatrice Tăbîrcă.

Aceasta este prima competiție importantă la care participă echipa HC Junior BB, antrenată de Alina Horjea și Dana Braniște, având șansa de a se califica printre cele mai bune 8 echipe din țară.

 

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.