Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Sport Club Municipal Gloria Buzău are marea bucurie să vă invite sâmbătă, 08.01.2022, începând cu ora 18:00, la prima partidă de handbal feminin din acest an, desfășurată la Sala Sporturilor „Romeo Iamandi”, când echipa noastră va întâlni formația CS Dacia Mioveni 2012, în etapa cu numărul 10 din Liga Florilor MOL.

Pentru partida de sâmbătă, clubul pune la dispoziție bilete la prețul de 20 de lei, în limita a 50% din capacitatea Sălii Sporturilor „Romeo Iamandi”. Acestea pot fi achiziționate online, de la adresele: www.entertix.ro și www.myticket.ro sau de la următoarele case de bilete:
– Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” – 1 casă, deschisă sâmbătă, 08.01.2022, între orele 10:00 – 18:00).

Conform Hotărârii Guvernamentale 1.242 din 08.12.2021, Anexa 3, Art.1, Pc.4, accesul în Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” este permis persoanelor care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanelor care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore, respectiv persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2, în condiţiile stabilite prin ordinul comun al ministrului sportului şi al ministrului sănătăţii, emis în temeiul art. 43 şi al art. 71 alin. (2) din Legea nr. 55/2020, cu modificările şi completările ulterioare.

Accesul minorilor în Sala Sporturilor se face în următoarele condiții:
Copiii cu vârsta de până la 16 ani au acces gratuit, în limita locurilor disponibile, în baza certificatului de naștere (copie), a carnetului de elev sau a cărții de identitate. Însoțitorii copiilor, ce depășesc vârsta de 16 ani, vor plăti biletul de acces la respectiva competiție, iar copiii vor avea bilete gratuite pentru locurile din imediata vecinătate. Locurile rezervate acestora vor fi în sectorul „D”, rândurile 11 și 12.
Conform Hotărârii Guvernamentale 1.242 din 08.12.2021, Anexa 3, Art.14, Pc.4, ”măsurile prevăzute în prezenta anexă nu se aplică în cazul persoanelor care au vârsta mai mică sau egală cu 12 ani și sunt însoțite de o persoană cu vârsta mai mare de 18 ani și care face dovada
vaccinării împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, care prezintă rezultatul negativ al unui test RTPCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al

unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore, respectiv care se află în perioada cuprinsă între a 15a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2

Sportivii legitimați la orice club sportiv din municipiul Buzău vor avea acces gratuit, în limita locurilor disponibile, în sectorul D, rândul 13, în baza legitimației de sportiv, vizată pe anul în curs. Biletele gratuite vor putea fi ridicate de la casele de bilete, conform programului menționat mai sus.

Persoanele cu dizabilități și persoanele cu vârsta peste 70 de ani vor avea accesul gratuit, în limita locurilor disponibile, în baza actului de identitate, în sectorul F, rândurile 1 și 2. Biletele gratuite vor putea fi ridicate de la casa de bilete de la Sala Sporturilor, conform programului menționat mai sus.

Purtarea măștii de protecție este obligatorie pentru toți spectatorii, pe toată durata desfășurării competițiilor.

Pentru a veni în sprijinul suporterilor, în ziua meciului, SCM Gloria Buzău va amplasa, în fața Sălii Sporturilor, începând cu ora 16:00, un punct medical autorizat, care, în baza biletului de acces sau a abonamentului pentru sezonul competițional în curs, va efectua teste rapide antigen (certificate), la prețul de 25 de lei.

Fiți alături de echipa noastră! Hai Buzău, Buzău!

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.