HANDBAL | Forțe proaspete la Buzău: HC Buzău 2012 îl aduce în echipă pe iranianul Amin Yousefinezhad, inter stânga

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Returul Ligii Naționale de handbal va începe săptămâna viitoare, cu turneul care se va desfășura la Sfântu Gheorghe pe 3 și 4 februarie, când sunt programate etapele a 16-a și a 17-a. Buzoienii vor sta în prima etapă, ca urmare a retragerii din campionat a Dunării Călărași, însă vor întâlni pe 4 februarie pe Minaur Baia Mare, ocupanta poziției a patra în clasamentul actual.

Pentru meciul de săptămâna viitoare antrenorul Pero Milosevic îl are la dispoziție pe interul stânga Amin Yousefinezhad (26 de ani), al cărui transfer a fost reușit de staff-ul tehnic al HC Buzău la începutul acestui an. Jucătorul de naționalitate iraniană a evoluat în prima parte a sezonului la Dunărea Călărași. După retragerea din campionat a acestei echipe, Amin Yousefinezhad a ales să rămână în România, ajungând la un acord cu HC Buzău 2012. Acesta este dublu campion național al Iranului, dublu campion al Asiei și a evoluat în Europa pentru HC Metalurg Skopje (Macedonia) și HC Kriens Luzern (Elveția). Din lotul echipei buzoiene mai fac parte încă trei jucători iranieni: Nosrati Shahoo, Mohsen Babasafari și Allahkaram Esteki.

La jumătatea acestui campionat HC Buzău 2012 ocupă locul 9, cu 17 puncte doar, cele 3 obținute în urma victoriei împotriva Dunării Călărași fiindu-i retrase.

Sursă foto: Facebook

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.