ATLETISM | Buzoianca Marina Baboi, din nou campionă națională

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

În zilele de 5 și 6 februarie 2021, Sala de atletism „Ioan Soter”, din cadrul CSN București „Lia Manoliu”, a găzduit întrecerile Campionatelor Naționale de sală rezervate seniorilor și tineretului (U23). Ajunse la edițiile 51, respectiv 38, întrecerile au fost unele dintre cele mai spectaculoase, cu rezultate bune și foarte bune, dătătoare de speranțe pentru competițiile internaționale de mare anvergură din acest an.

Buzoianca Marina Baboi (legitimată la SCM Gloria Buzău), antrenată de Doina Voinea, a câștigat proba regină a Campionatelor Naționale de atletism în sală pentru seniori și tineret – cea de 60 m plat și, totodată, și-a îndeplinit baremul de calificare la Campionatul European de atletism în sală pentru seniori care va avea loc la Torun, în Polonia, în perioada 5 – 7 martie 2021.

Cu 7,29 s, Marina Baboi a făcut o cursă de excepție și a reușit să obțină al treilea titlu de campioană națională la 60 m plat seniori și s-a apropiat la 0,07 secunde de recordul național deținut de către Iolanda Oanță și Mirela Dulgheru, de 7,22 s.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.