Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

După o pauză de trei săptămâni, HC Buzău 2012 va disputa, pe teren propriu, în Sala Sporturilor ”Romeo Iamandi” partida împotriva CSA Steaua București, în etapa cu numărul 22 a Ligii Zimbrilor, duminică, 27 martie, începând cu ora 18:00. Buzoienii vor înfrunta una dintre cele mai puternice echipe din campionat, Steaua București, aflată în prezent pe locul al treilea în clasamentul general, cu un total de 49 de puncte.

Pentru prima dată, după mai bine de doi ani, absolut toți iubitorii handbalului sunt așteptați la Sala Sporturilor să-i încurajeze pe Lupii Buzăului. Fanii pot transmite un mesaj de încurajare pentru handbaliștii buzoieni, pe pagina de Facebook a HC Buzău 2012 şi pot câștiga, fără tragere la sorti, un bilet gratuit la această partidă. De asemenea, cei prezenți în sală, au posibilitatea să câștige, prin tragere la sorţi, la pauză, o eşarfă cu “Lupii Buzăului”.

Biletele pentru partida cu CSA Steaua Bucureşti pot fi achiziţionate online, prin Ticket Net (www.ticketnet.ro) sau Ia Bilet (www.iabilet.ro) şi în format fizic, de la Sala Sporturilor „Romeo Iamandi”, sâmbătă, în intervalul orar 10:00 – 11:30 şi duminică, începând cu ora 16:00, prețul unui bilet fiind de 15 lei.

 

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.