Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

În perioada 19 – 20 august, în sala Sporturilor ”Romeo Iamandi” din Buzău, a avut loc turneul de pregătire de handbal masculin la care au participat HC Buzău 2012, CSM București, CSM Bacău și CSM Vaslui.

Lupii Buzăului au câștigat meciul cu CSM Vaslui cu scorul de 21-20 (19-16), cel mai bun jucător al partidei fiind Ionuț Broască și s-au calificat în finală, unde i-au întâlnit pe jucătorii de la CSM București. Finala a fost câștigată la limită de bucureșteni, cu 33 la 32 (20 la 15 scor la pauză).

Meciul dintre CSM București și CSM Bacău, a fost câștigat de bucureșteni cu scorul de 31-30 (16-15). Cel mai bun jucător al acestei partide a fost Tudor Botea, de la CSM București, iar partida pentru locurile 3-4 a fost câștigată de CSM Bacău, cu 29 la 26.

La finalul partidelor disputate sâmbătă, premiile individuale au fost câștigate de Andras Szasz (CSM București – cel mai bun apărător), Cristian Tcaciuc (HC Buzău – cel mai bun portar) și Ionuț Broască (HC Buzău – golgheter).

Vineri, 26 august, începând cu ora 17:30, Lupii Buzăului vor disputa primul meci al Ligii Zimbrilor 2022 – 2023, pe teren propriu, în Sala Sporturilor ”Romeo Iamandi”, împotriva CS Dinamo București. Partida va fi transmisă în direct pe postul TV Pro Arena.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.