Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Zvonurile recente cu privire la sportivele de la Gloria Buzău care vor părăsi echipa au fost confirmate. Lista handbalistelor care vor pleca din Crâng a fost publicată pe pagina de Wikipedia a grupării. Marta Batinovic, una dintre sportivele importante ale Gloriei, s-a înțeles cu CSM Măgura Cisnădie. Raluca Kelemen, alt portar, va merge la Râmnicu Vâlcea. Alte nume importante care vor pleca sunt Alina Czeczi, Alexandra Subțirică, Natalia Vasileuskaya, Alina Ilie și căpitanul Carmen Stoleru, fără a se cunoaște destinațiile acestora.

La Buzău vin Tea Pijevic, Ana Măzăreanu, Daria Bucur și Raluca Nicolae. Pariul echipei este Tamara Pal, tânăra handbalistă considerată una dintre cele mai promițătoare din Europa. Lista venirilor poate include și alte trei jucătoare.

SCM Gloria Buzău ocupă locul 5 în Liga Florilor cu 31 de puncte, la egalitate cu CS Rapid, ocupanta poziţiei a patra, ambele cu 14 partide disputate. Miercuri, 8 februarie, începând cu ora 19:15, buzoiencele vor evolua în deplasare, în sala Giuleşti, acolo unde vor întâlni Rapid.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.