Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Mâine, 11 martie 2022, începând cu ora 18:00, SCM Gloria Buzău va întâlni, în Sala Sporturilor „Romeo Iamandi”, formația CSM Deva, în etapa cu numărul 17 a Ligii Florilor MOL.

Biletele (20 de lei) pot fi achiziționate online, de la adresele: www.entertix.ro și www.myticket.ro sau de la casa de bilete a Sălii Sporturilor (deschisă vineri, 11.03.2022, între orele 10:00 – 18:00).

Copiii cu vârsta de până la 16 ani au acces gratuit, în limita locurilor disponibile, în
baza certificatului de naștere (copie), a carnetului de elev sau a cărții de identitate. Însoțitorii copiilor, ce depășesc vârsta de 16 ani, vor plăti biletul de acces la respectiva competiție, iar copiii vor avea bilete gratuite pentru locurile din imediata vecinătate. Locurile rezervate acestora vor fi în sectorul „D”, rândul 12.

Sportivii legitimați la orice club sportiv din municipiul Buzău vor avea acces gratuit, în
limita locurilor disponibile, în sectorul D, rândul 13, în baza legitimației de sportiv, vizată pe anul în curs. Biletele gratuite vor putea fi ridicate de la casele de bilete, conform programului menționat mai sus.

Persoanele cu dizabilități și persoanele cu vârsta peste 70 de ani vor avea accesul gratuit,
în limita locurilor disponibile, în baza actului de identitate, în sectorul F, rândurile 1 și 2. Biletele gratuite vor putea fi ridicate de la casa de bilete de la Sala Sporturilor, conform programului menționat mai sus.

Purtarea măștii de protecție este recomandată pentru toți spectatorii, pe toată durata
desfășurării competiției.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.