Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Liga I de Futsal a ajuns la ultima etapă din Turul suplimentar, fază competițională care se desfășoară înainte de play-off. În cadrul acestei etape, ieri s-a disputat partida dintre CFF Clujana Cluj și Autobergamo Deva, câștigată de cea din urmă cu 1 la 17, iar astăzi se dispută partidele dintre Luceafărul Buzău și CS United Galați (începând cu ora 15:30 în Sala Sporturilor Romeo Iamandi) și Clubul Sportiv Local Sportul  Ciorăști și Futsal Klub Odorheiu Secuiesc (transmis pe Digi Sport începând cu ora 18:00).

Înaintea ultimelor două partide, clasamentul este următorul:
1. Autobergamo 44p;
2. United 37p;
3. Odorheiu Secuiesc 36p;
4. CFR Timișoara 27p;
5. Sportul Ciorăști 17p;
6. Luceafărul 16p;
7. Clujana 3p;

Primele două clasate la finalul turului Suplimentar vor fi calificate direct în semifinalele play-off-ului Ligii I Fortuna. Pentru cele două locuri rămase libere în „careul de ași” se vor confrunta următoarele patru clasate, astfel: Locul 3 vs. Locul 6 și Locul 4 vs. Locul 5.

În semifinale, câștigătoarea din partida Locul 3 vs Locul 6 va da piept cu a doua clasată la finalul turului suplimentar, în timp ce echipa ce se va impune în duelul Locul 4 vs. Locul 5 va întâlni ocupanta locului 1.

Meciurile din play-off se vor disputa după regula „cel mai bun din trei jocuri”, cu prima partidă pe terenul echipei clasată superior la finalul turului suplimentar.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.