Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Astăzi, în Sala Sporturilor Romeo Iamandi, HC Buzău 2012 a disputat partida împotriva SCM Politehnica Timișoara, contând pentru etapa a cincea a Ligii Zimbrilor, arbitrată de cuplul bucureștean Șerbu – Vasilescu. Deși în luna mai a acestui an timișorenii au eliminat pe HC Buzău din Cupa României, după o victorie cu 34-29, astăzi Lupii Buzăului au dominat partida de la început până la fluierul final, aflându-se în permanență la conducere. Buzoienii au deschis scorul încă din minutul 2 al partidei și au terminat prima repriză la o diferență de 8 goluri, la pauză scorul fiind de 19 la 11. În repriza a doua HC Buzău a condus constant cu aceeași diferență de 8 goluri, însă spre finalul partidei timișorenii au reușit să reducă diferența, rezultatul final fiind de 34 – 30. HC Buzău 2012 se află pe locul opt în clasament, cu un total de 9 puncte.

În partida de astăzi Liviu Mironescu a reușit să marcheze de 12 ori, celelalte goluri fiind marcate de: Monteiro De Barros Sergio Henrique – 3 goluri, Dumitrana Zamfir – Zavenica – 4 goluri, Babasafari Renani Mohsen – 1gol, Milošević Vuk – 6 goluri, Glendza Alesandar – 5 goluri, Broasca Ionut – 3 goluri.

HC Buzău va juca următorul meci în deplasare, duminică 10 octombrie, împotriva CSM București, echipă aflată pe locul al șaptelea în clasament, cu un total de 9 puncte.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.