Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Lupii au reușit ieri după amiază o victorie frumoasă în Sala Sporturilor Romeo Iamandi, în fața uneia dintre echipele calificate în EHF European League, CS Minaur Baia Mare. Astfel, buzoienii au întrerupt șirul de nouă victorii consecutive obținute de jucătorii de la Baia Mare, în ultimele partide disputate de aceștia.

Începutul primei reprize a fost dominat de oaspeți, însă buzoienii și-au revenit după primele 10 minute de joc, au recuperat avantajul oaspeților și au preluat conducerea pe tabela de marcaj, reușind să termine prima repriză la 4 goluri distanță de CS Minaur Baia Mare. Scor la pauză, 17 – 13 pentru Lupii Buzăului. În repriza a doua oaspeții s-au apropiat la cel mult două goluri de buzoieni, însă nu au reușit deloc să preia conducerea partidei, Lupii reușind să se distanțeze chiar și la 5 goluri. Scorul final al partidei a fost de 30 – 26 pentru HC Buzău 2012.

VEZI GALERIA FOTO COMPLETĂ AICI

În urma meciului de ieri, HC Buzău 2012 acumulează un total de 26 de puncte în clasamentul general, situându-se pe poziția a zecea, cu un avans de 4 puncte față de următoarea clasată, SCM Politehnica Timișoara.

În partida de ieri au marcat: Dumitrana Zamfir – Zavenica – 6 goluri, Broască Ionuț – 1 gol, Pelidija Admir – 1 gol, Mironescu Liviu – 1 gol, Glendza Alesandar – 7 goluri, Milošević Vuk – 4 goluri, Monteiro De Barros Sergio Henrique – 3 goluri, Vojvodic Janja – 7 goluri.

Încă 2 etape îi mai despart pe jucătorii buzoieni de finalul campionatului, în etapa a XXV-a, HC Buzău 2012 urmând să o întâlnească, în deplasare, pe CSM Bacău, pe data de 11 mai 2022. În ultima etapă a Ligii Zimbrilor 2021 – 2022 Lupii Buzăului vor juca, pe teren propriu, împotriva CSM Vaslui, pe data de 18 mai.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.