Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

UPDATE | Doi jucători au fost folosiţi fără drept de joc de către SCM Gloria Buzău. După o informare din partea AJF Buzău, decizia de depunctare a venit în urma folosirii tânărului Marian Alexandru Popescu, născut în anul 2003. Vă reamintim că în urma depunctării, SCM Gloria Buzău a pierdut trei puncte, implicit şi calificarea în faza următoare a competiţiei.

Secţia de fotbal din cadrul Sport Club Municipal Gloria Buzău a ratat prezenţa în semifinalele Campionatului Judeţean de futsal după o eroare privitoare la regulamentele de joc şi de desfăşurare ale competiţiei, practic nimeni din cadrul clubului nu a citit şi nu a luat la cunoştiinţă regulamentele întrecerii. Cu obiectiv de câştigare a competiţiei, SCM Gloria Buzău s-a văzut eliminată din întrecere din cauza unei greşeli administrative.

Oficialii buzoieni au folosit un jucător de doar 15 ani, deşi regulamentul competiţiei prevede clar vârsta minimă de 16 ani.

„Pot participa la aceasta competitie doar echipele afiliate la AJF Buzau ce au in componenta jucatori (seniori si juniori) din Liga a III-a (maxim 3 jucatori in lot), a IV-a, a V-a si a VI-a de fotbal in 11 si Liga a II-a de Futsal. Se accepta jucatori cu varsta minima 16 ani impliniti (nascuti in anul 2002 si mai mari)” – Extras din regulamentul competiţional postat pe site-ul oficial al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Buzău

Eroarea de nepermis a reprezentanţilor secţiei de fotbal a costat echipa trei puncte, datorită cărora SCM Gloria Buzău făcea parte deja din „careul de aşi”. Depunctarea echipei din cauza folosirii unui jucător fără drept de joc a făcut ca SCM Gloria Buzău să coboare pe locul trei şi să rămână în afara primei întrecerii de futsal organizată de AJF Buzău. Decizia oficialilor Asociaţiei Judeţene de Fotbal a venit după ce gruparea din Crâng l-a trimis în teren pe George Marius David, un jucător născut pe 29 mai 2002 (15 ani). În urma acesteia, SCM Gloria Buzău a fost eliminată din competiţie, iar tabloul semifinalelor arată în felul următor: TEAM Săgeata vs. Gloria Vadu Paşii şi Viitorul Verneşti – Olimpia Râmnicu Sărat.

Finalele competiţiei organizate de AJF Buzău pot fi urmărite în timp real, pe BuzăulSportiv.ro!

 

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.