Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

De abia revenit de la Campionatul European de Futsal din Slovenia, Iulian Trăsnea, preşedintele celor de la Luceafărul Buzău nu pierde timpul. Oficialul buzoian a bifat două transferuri de marcă, reuşind aducerea în culorile galben-verde a doi jucători cu o vastă experienţă. Divizionara secundă de futsal, ocupantă a locului trei în clasamentul eşalonului doi l-a convins pe Răzvan Radu, fost jucător al echipei naţionale şi component al campioanei României City`us Târgu Mureş, jucător care a participat şi-n competiţiile europene pe ţări şi dedicate cluburilor, să se alăture trupei din Buzău. Alături de acesta, Andrei Cârstea, unul dintre cei mai experimentaţi jucători de futsal din ţară, a ajuns la o înţelege cu clubul condus de Trăsnea.

Revenire de senzaţie! În curând, la Luceafărul Buzău

Carismaticul conducător al buzoienilor mai pregăteşte un transfer important, însă nu a vrut să divulge numele jucătorului care se va alătura lotului buzoienilor în câteva săptămâni: „Este unul dintre cei mai buni jucători din judeţul Buzău. Sper să finalizăm formalităţile cât de curând şi să-l putem prezenta oficial! În mod cert, va fi o mutare care va stârni invidie şi admiraţie”, a precizat conducătorul celor de la CS Luceafărul Buzău.

Luceafărul Buzău ocupă ultimul loc pe podiumul ligii secunde, cu 22 de puncte, la distanţă de doar un punct faţă de ocupanta poziţiei secunde, KSE Târgu Secuiesc. Fortius Buzău, a doua reprezentantă a judeţului Buzău în L2, se află pe locul şase. Primul meci oficial din 2018 al buzoienilor va avea loc pe 10 februarie, în deplasare. Luceafărul Buzău va întâlni Inter Gheorghieni, ocupantă a locului 9 în ierarhia la zi din eşalonul secund.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.