Ion Viorel: Gloria Buzău atacă promovarea din toamnă!

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Divizionara secundă, Gloria Buzău a avut programată ieri reunirea jucătorilor in noul an în vederea abordării părţii secunde din campionatul ligii secunde la fotbal. Aproximativ 30 de jucători a avut sub comandă tehnicianul Ion Viorel la prima şedinţă de pregătire din 2014, din fotbaliştii nou veniţi remarcându-se Silviu Moise (23 de ani), fost atacant la Dunărea Galaţi, jucător care a mai fost în Crâng, evoluând în liga secundă şi pentru Olimpia Râmnicu Sărat. Programat la orele 14, primul antrenament la buzoienilor a început cu jumătate de oră mai târziu, după ce în vestiarul formaţiei din Crâng a avut loc o şedinţă organizată de staff-ul tehnic, alături de preşedintele Dan Tulpan.

“Lotul Brăila” se lasă aşteptat

Ion Viorel, tehnicianul formaţiei din Crâng a spus că din actuala componenţă, cea prezentă la primul antrenament vor mai părăsi echipa din Crâng aproximativ 7 – 8 jucători, asta după ce Puşcaşu şi Cocîrlă şi-au manifestat, prin vocea impresarului, dorinţa de pleca de la Buzău. La capitolul sosiri, “Vioară” a declarat că printre principalele ţinte se numără fundaşul Ivan şi atacantul Câmpeanu de la CF Brăila, alături de George Bârlădeanu de la Farul Constanţa. În privinţa primiilor doi o decizie va fi luat astăzi, în funcţie de situaţia financiară a clubului de lângă Dunăre, care trece prin mai dificultăţi economice.

Dorinţa lui “Vioară”, pentru a doua oară în Liga I

Ion Viorel, antrenorul buzoienilor a precizat că obiectivul echipei anul acesta este menţinerea în liga secundă şi realizarea unei echipe cât mai competitive pentru ca în următoarea stagiune, cea care va începe în toamna acestui ţinta principală să devină accederea în primul eşalon fotbalistic al ţării.

Două cantonamente şi multe meciuri de pregătire

Buzoienii vor efectua două stagii de pregătire. Primul dintre ele la Poiana Pinului, iar al doilea la Monteoru. Fotbaliştii formaţiei din Crâng vor întâlni primul adversar pe 25 ianuarie, pe teren propriu când vor juca împotriva liderului din Superligă Voinţa Lanuri. Pe 29 ianuarie, la Izvorani buzoienii vor întâlni formaţia Fortuna Brazi, iar 8 februarie vor juca împotriva celor de la Juventus Bucureşti, meci ce va avea loc pe teren propriu urmând ca patru zile mai târziu Marcu şi Compania să întoarcă serviciul bucureştenilor. Pe 22 februarie Gloria Buzău va întâlni Dacia Mioveni într-un joc pe arena din Crâng. 1, 19 şi 26 februarie sunt datele libere ale buzoienilor în care oficialii formaţiei din Crâng vor mai perfecta trei jocuri de pregătire, adversarele urmând a fi comunicate ulterior.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.