Ion Viorel: „Mi-a lipsit chitra aia mică care scoate adversarii din joc”

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

DSCF7370

Ion Viorel, antrenorul formaţiei din Crâng, a încercat să explice semieşecul de pe teren propriu cu Unirea Slobozia. După ce a criticat arbitrajul maliţios care şi-a pus amprenta asupra jocului, „Vioară” a precizat că absenţa a trei titulari:

Dăniţă, Gabi Ion şi Bârsănel, toţi accidentaţi, a contat într-o anumită măsură în economia jocului. Iată, în maniera proprie declaraţia „principalului” din Crâng: „Au lipsit trei titulari (Dăniţă, Gabi Ion şi Bârsănel) şi sunt cei trei care au jucat foarte bine la Galaţi (victorie Gloria, scor 2 la 1) şi normal că s-a văzut acest lucru. Chitra aia mică.. Gabi Ion… scoate adversarii din joc, face faulturi, intră cu mingea la careu… Dăniţă şi Bârsănel dau siguranţa… ne-au lipsit”.

2 biciclete + 6 ore în oglindă

 Întrebat la finalul jocului cu formaţia din Slobozia câtă răbdare mai are cu tinerii jucători transferaţi în această vară, Ion Viorel a precizat că, în ciuda faptului că Gloria Buzău are tineri valoroşi şi de perspectivă, răbdarea sa are limite şi că ar fi bine pentru jucătorii tineri dacă ar confirma cât mai curând: „Lăsăm gluma, dar în România nu te aşteaptă nimeni. Poate în afară ăsta era un proiect bun. Păi mă Muscalule, tu vii aici să îţi faci freza? Eu mă chinui să determin primarul şi oamenii locali de afaceri să vină cu bani şi tu faci două biciclete şi după aia te admiri şase ore!? Hai mă tată că nu se poate aşa… Avem copii buni, dar răbdarea mea se aproprie de limite pentru că nu te aşteaptă nimeni în România şi rezultatele trebuie să vină”.   

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.