O multiplă campioană europeană şi mondială prezentă la „naţionalele” MAI de la Buzău. Vezi despre cine e vorba!

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

monica-iagar-buzau

Poliţişti şi pompieri, aşa cum foarte rar îi vedem… Timp de trei zile, Buzăul este gazda finalei Campionatului Naţional de Tenis de Masă pentru cadrele Ministerului Afacerilor Interne. Peste 100 de concurenţi se întrec pentru medalii, la Sala Sporturilor „Romeo Iamandi”, iar cei mai buni vor reprezenta România la Campionatul European din Bulgaria.

În această dimineaţă s-a dat startul Campionatelor Naţionale de Tenis de Masă, competiţie care se desfăşoară în Sala Sporturilor „Romeo Iamandi”. La festivitatea de deschidere a participat şi fosta campioană europeană la atletism Monica Iagăr, în prezent comisar-şef în cadrul structurilor MAI.

Membrii MAI care participă la „naţionalele” de la Buzău se vor lupta nu doar pentru medaliile şi premiile puse în joc, ci şi pentru biletele pentru Campionatul European din Bulgaria, programate în luna mai. Fosta sportivă legitimată la Steaua a explicat rolul competiţiilor organizate între cadrele Ministerului de Interne. Campionatul organizat în Sala Sporturilor din Buzău beneficiază de sprijinul logistic şi material al Federaţiei Române de Tenis de Masă. Întrecerea se va încheia vineri, când va avea loc şi festivitatea de premiere.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.