Competiţii sportive organizate de poliţiştii buzoieni

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

copii-politia-buzau

În cadrul activităţilor organizate cu ocazia sărbătoririi Zilei Poliţiei Române, elevii din municipiul Buzău se întrec la mai multe competiţii sportive organizate de poliţiştii de proximitate.

Ieri, Poliţia municipiului Buzău – Biroul de Proximitate a organizat, în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Buzău, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret, Şcoala nr. 15 „G.E. Palade” şi Liceul Pedagogic „Spiru C. Haret” Buzău o competiţie de minifotbal pentru elevii din municipiul Buzău.

Activitatea s-a desfăşurat conform calendarului stabilit pentru sărbătorirea Zilei Poliţiei Române.
Meciurile s-au disputat pe terenurile sintetice de la Liceul Pedagogic şi Şcoala nr.15, clasamentul fiind următorul:
– locul I – Şcoala Gimnazială nr.1 „Căpitan Aviator Mircea T. Bădulescu”;
– locul II – Şcoala Gimnazială nr. 11;
– locul III – Şcoala Gimnazială nr.15 „G. E. Palade”.
2De asemenea, au fost acordate 12 diplome individuale, cel mai bun jucător al turneului fiind desemnat Constantinescu Matei de la Şcoala Gimnazială „Căpitan Aviator Mircea T. Bădulescu”.
La final, câştigătorii au primit cupe, diplome şi mingi.
Cu ocazia sărbătoririi Zilei Poliţiei Române, Poliţia municipiului Buzău mai organizează, prin Biroul de Proximitate, concursuri de handbal (în ziua de 18 martie, ora 09.00, în sala de sport a Şcolii gimnaziale „G. E .Palade”) şi baschet (în ziua de 19 martie, ora 09.00, în aceeaşi locaţie).

Pe 19 martie, echipa de minifotbal a Biroului Rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Buzău va întâlni Selecţionata Jurnaliştilor Buzoieni, în cadrul Cupei „Alege Viaţa şi Sportul”, întrecere ce se va desfăşura la Galactic Club, începând cu ora 17:00.

 

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.