Primul meci din 2015, în fața propriilor suporteri

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

GLORIA-BUZAU-1

După egalul cu ultima clasată Dorohoi, fotbaliștii de la Gloria vor să se revanșeze. Jucătorii antrenaţi de Ion Viorel vor să obţină toate cele trei puncte puse în joc cu CF Brăila, mai ales că partida de sâmbătă este și prima întâlnire din acest an cu proprii suporteri.

Gloria vrea să obţină victoria, sâmbătă, pe teren propriu, în confruntarea cu CF Brăila, primul meci oficial din acest an în faţa spectatorilor buzoieni. Un succes le consolidează buzoienilor treapta a cincea şi lasă ca lupta pentru ultimul loc pentru accederea în play-off – al şaselea, să se dea între brăileni şi CS Baloteşti.
Fotbaliştii buzoieni sunt încrezător în şansele de a păstra în Crâng toate cele trei puncte, mai ales că oaspeţii de sâmbătă nu trec printr-o perioadă bună. CF Brăila a fost învinsă în primul joc oficial din acest an cu 2 la 1, pe teren propriu, de CS Voluntari.
Înaintea confruntării directe, elevii lui Ion Viorel se află pe treaptă a patra în ierarhia primei serii din liga a II-a, cu 26 de puncte, în timp ce trupa de lângă Dunăre este pe locul şase cu 20 de puncte, cu unul mai mult decât principala adversară, CS Baloteşti.
Partida de sâmbătă de pe arena din Crâng începe la ora 11:00. Meciul face parte din etapa cu numărul 18 din eşalonul secund.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.