VIDEO. Gloria Buzău, doar un punct smuls la Dorohoi

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

palimaru-gloria-buzau

Aflați pe punctul de a renunța la deplasare din cauza nemulțumirilor financiare, jucătorii Gloriei Buzău au scos doar un egal din confruntarea de la Dorohoi. Cu toate acestea, meciul, încheiat cu scorul de 2-2, este văzut de antrenorul Ion Viorel „ca o victorie”, ținând cont de problemele pe care echipa le are cu banii, dar și de modul în care au evoluat gazdele.

Scorul a fost deschis în minutul 13, de către buzoieni, prin Claudiu Dumitrescu, 0-1 fiind și scorul cu care s-a intrat la cabine. După pauză, cei de la FCM Dorohoi au egalat în minutul 55, iar peste alte patru minute au preluat conducerea, în urma unei lovituri libere executate de Grumuzescu. Gloria a egalat prin lovitura lui Dăniță, în minutul 62, iar până la final buzoienii au avut ocazia de a obține toate cele trei puncte.

Tehnicianul buzoienilor a deplâns situaţia financiară dificilă pe care o traversează majoritatea echipelor din liga secundă şi a descris maniera prin care aceasta şi-a pus amprenta asupra întregii competiţii. După egalul obținut la Dorohoi, Gloria Buzău rămâne pe locul 4 și a acumulat 26 de puncte, cu șapte în plus față de CS Balotești, prima echipă aflată sub linia play-off-ului. Din retur au mai rămas de disputat cinci etape.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.