PROPAGANDA FRF, MAI CEVA CA PCR | Stima noastră şi mândria – Burleanu, România!

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.
Vizita lui Burleanu, un fel de „Duminica orbilor” plină de învăţăminte!
Vizita lui Burleanu, un fel de „Duminica orbilor” plină de învăţăminte!

Ţara râde din nou! Colectivul muncitoresc al Federaţiei Române de Fotbal, în frunte cu prea iubitul conducător Răzvan Burleanu a efectuat o vizită de lucru în teritoriu. Cel dintâi fiu al ţării, însoţit de fostul mare jucător Ciprian Paraschiv şi tovarăşul Gabriel Bodescu, fin cunoscător al meleagurilor buzoiene, s-au hotărât să lase birourile şi cu voioşie s-au deplasat în judeţul Buzău. Cei trei, însoţiţi de Adrian Petre, mândru conducător al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Buzău s-au deplasat întâi la Limpeziş, acolo unde au asistat la meciul din a doua ligă de fotbal a judeţului, dintre formaţia din localitate şi Voinţa Căldărăşti.

Iubiţii conducători au păşit cu elan pe porţile largi deschise ale stadionului modernizat din Limpeziş şi au fost întâmpinaţi cu bucurie şi braţele deschise de clasa muncitoare din localitate. Momentul a fost imortalizat, consemnat în istoria mişcării sportive din Limpeziş şi definit ca apogeu al acesteia.

Vizita istovitoare de la Limpeziş a fost urmată de o alta, în Sala de Sport a Liceului de Educaţie Sportivă din localitate, stabiliment modern dedicat educării sportive a urmaşilor patriei. Un public numeros, entuziast şi tânăr, atât de tânăr încât era nevoie să aduni vârsta a trei participanţi pentru a îndeplini criterile legale de vârstă pentru eliberarea buletinului unuia singur, componenţi ai şcolii de fotbal aflate sub îndrumarea mâinii drepte a prea iubitului conducător a întâmpinat delegaţia bucureşteană, căreia i s-au alăturat şi diriguitorii celor două formaţii de futsal buzoiene, tovarăşii Iulică Trăsnea şi Gheorghe Hăhăianu, cel din urmă „uns” recent ca îndrumător al comisiei naţionale de fotbal jucat în clasă.

Urmând tiparul unei reţete propagandiste patentată, tovarăşii din casta privilegiată a mişcării sportive au asistat la desăvârşirea lucrării fotbalului românesc, după ce eforturile fotbaliştilor de la Fortius şi Luceafărul au fost răsplătite de zeiţa Fortuna, aceştia reuşind să se impună în faţa colegilor din clasa muncitoare a Bucovinei, respectiv Secuimii.

AJF-ul duce greu”

Conştient că următorul mandat în fruntea sportului „rege” din România poate fi obţinut doar cu sprijinul celei mai joase clase din fotbalul românesc, tovarăşul Burleanu exploatează puternic vizitele în teritoriu. Prea iubitul conducător a binecuvântat judeţul Buzău cu paşii săi a patra oară în ultimele luni de zile. Îngreunat de problemele muncitoreşti, dar îngăduitor şi modest, îndrumătorul colectivului judeţean de dat la gioale a fost singurul care şi-a găsit câteva minute pentru a răspunde întrebărilor năstruşnice ale gazetorilor buzoieni. Adrian Petre, unul din membrii aristocraţiei proletare a dat dovadă de bunăvoinţa caracteristică şi a negat elegant orice nuanţa propagandistă a vizitei prea iubitului conducător în Buzău… că şi cum raionul nostru nu ar avea un număr însemnat de voturi în vederea stabilirii următorului întâi al FRF. 😉

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.