Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Romeo Ilie, antrenorul principal al secției de handbal din cadru SCM Gloria Buzău a fost prezent ieri, în conferință bilunară organizată de către clubul din Crâng. Tehnicianul buzoiencelor a vorbit despre seria de înfrângeri suferită de clubul buzoian și motivele care au dus la aceasta, alături de planurile de viitor ale grupării din Crâng. Întrebat dacă se va regăsi în corpul tehnic din vară, Romeo Ilie a spus că cel mai probabil va reveni la funcția de antrenor secund și că 100% SCMGB va avea un nou antrenor principal.

„100% vom avea un antrenor nou din vară!” – Romeo Ilie, antrenor principal, secția handbal SCM Gloria Buzău

Romeo Ilie a negat discuțiile dintre tehnicianul celor de la Măgura Cisnădie, Alexandru Weber și oficialii grupării din Crâng, tratative făcute publice de către antrenorul formației din Sibiu la câteva zile de la debarcarea lui Dumitru Muși (n.r. jumătatea lunii februarie).

„Sunt șanse 0 ca dl. Weber să fie noul antrenor. Nu ne-am consultat cu domnia sa. Domnia sa a fost într-un mic scaandal cu conducerea clubului de acolo din cauza unor jucătoare și a fost un mic cutremur, dar discuții cu noi, nu.” – Romeo Ilie, antrenor principal, secția handbal SCM Gloria Buzău

Între timp, mai multe jucătoare de la SCM Gloria Buzău și-au găsit noi angajamente din vară. Echipa de handbal a clubului buzoian mai are de disputat șase meciuri din campionatul regulat și se află pe locul 10/14, cu 20 de puncte.

SCM Gloria Buzău va juca pe 6 aprilie, în deplasare cu SCM Craiova, echipă pe care au învins-o în tur, cu 27 la 17. Pentru buzoience, următorul meci la Buzău va avea loc pe 14 aprilie, când în Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” va avea loc confruntarea cu Minaur Baia Mare. Până la finalul stagiunii regulate, SCMGB va mai juca acasă cu CSM București și Dunărea Brăila, iar în deplasare va întâlni HC Zalău și CSM Galați.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.