Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Pasionatii de rally-raid au o ocazie in plus sa se simta bine si sa admire autovehicule frumoase care fac treaba buna atunci cand pleaca de la start. BAJA 500 ROMANIA 2018 se afla la a treia editie si la a doua etapa din Campionatul East European Tout Terrain Series 2018.

Competitia este de tip all-road, iar in perioada 22 – 24 iunie 2018 poate sa fie vizionata in aer liber la Buzau. A treia editie a cursei  BAJA 500 Romania se desfasoara sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv, dar si sub egida Federatiei Romane de Motociclism. Competitia este organizata de Asociatia Sportiva Cap 180 in colaborare cu clubul So Moto Racing Team Bistrita.

Foto: Andrei Piţigoi | Buzăul Sportiv

Daca pana acum ti-am atras atentia si vrei sa stii ceva mai multe despre ce inseamna BAJA 500 Romania 2018, hai sa ne imaginam impreuna, la start, masini, motoare, ATV-uri, UTV-uri, Buggy-uri si Quad-uri. Daca imaginea asta iti trezeste simtul de aventurier si parca ceva te impinge sa iei parte la eveniment, trebuie sa ajungi la Buzau in perioada 22 – 24 iunie. Adica in foarte scurt timp de azi incolo.

Foto: Andrei Piţigoi | Buzăul Sportiv

Concursul are caracter international, asa ca la start se vor alinia si concurenti straini care vin tocmai din Emiratele Arabe, unii din Israel sau Serbia, altii din Italia, dar ii vom intalni negresit si pe vecinii nostri bulgari.

Foto: Andrei Piţigoi | Buzăul Sportiv

Si Romania va fi prezenta la acest eveniment, anuntandu-si prezenta echipaje ale cluburilor sportive de off-road, profesionisti din sfera rally-raid si profesionisti ai motorsport-ului care poarta un palmares incarcat de victorii si participari nationale si internationale.

Foto: Andrei Piţigoi | Buzăul Sportiv

Si pentru ca vorbim despre un sport care implica ceva nervi tari, unitate intre sofer si autovehicul, dar si riscuri, pe tot traseul cursei se vor afla ambulante de tip B, masini de teren pregatite pentru orice eventualitate, iar arbitrii si sportivii off-road si rally-raid vor monitoriza absolut toate intersectiile traseului de concurs. Punctele de Control de Trecere si Control Orar, Start, Sosire vor fi in permanenta monitorizate de echipaje ale Jadarmeriei si ale Inspectoratelor Judetene de Politie.

Foto: Andrei Piţigoi | Buzăul Sportiv

Daca va gandeati ca-i doar joaca… ati gresit. Importanta acestui eveniment este foarte mare si participantii o trateaza cu seriozitate, mai ales ca inainte de toate este vorba despre o competitie in adevaratul sens al cuvantului.

Foto: Andrei Piţigoi | Buzăul Sportiv

BAJA 500 Romania 2018 inseamna 50 de concurenti inscrisi care vor da tot ce au mai bun. Pe langa distractie o sa fie un simt al competitiei foarte ridicat, iar adversarii sunt intotdeauna pe masura evenimentului. Mai mult, sistemele de monitorizare si siguranta GPS – RallyGPS vor fi urmarite in timp real pe toata desfasurarea concursului, cu un simplu acces.

Sa le uram concurentilor succes inca de pe acum!

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.