Râmniceanul Tudose scrie istorie la Roman

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

tudose

  • Cele mai bune performanțe din istoria clubului romașcan se leagă de numele fostului finanțator de la HCM Buzău

Pentru sportul buzoian îndepărtarea oamenilor cu potențial financiar a devenit o obișnuiță. Fie că vorbim despre echipa locală de handbal feminin sau de Gloria Buzău, nimeni din mediul privat nu și-a mai adus o contriburie decisivă în viața sportului autohton.

Râmniceanul Viorel Tudose, fost finanțator al echipelor Gloria Buzău, HCM Buzău și CSM Râmnicu Sărat, pare să își fi găsit liniștea în inima Moldovei. Criticat la Buzău pentru viziunile sale avangardiste, dar corecte-fapt dovedit de trecerea timpului, patronul societății comerciale Getica ‘95 a bifat, alături de gruparea romașcană, cel mai bun sezon din istoria formației antrenate de Florin Pera. În doar un an de zile de la preluarea echipei, Viorel Tudose, reprezentantul firmei Getica ‘95 în Consiliul de Administrație al HCM Roman – cel mai puternic sponsor din mediul privat al romașcancelor și-a legat numele de cele mai bune rezultatea înregistratea în toată istoria sa de echipa moldavă.

La un pas de Cupă și „bronzul“ în Liga Națională

Formația antrenată de Florin Pera a încheiat ultima ediție a Ligii Naționale pe ultima treaptă a podiumului. Totodată, romașcancele au reușit să acceadă în finala Cupei României, mai au de jucat Super Cupa României, și tot­odată, vor evolua în premieră în cupele europene.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.