Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Deşi a trecut doar puţin peste jumătatea anului, Federaţia Română de Tenis de Masă condusă de buzoianul Cristinel Romanescu a bifat o serie de performanţe care îşi găsesc cu certitudine locul în paginile de istorie ale sportului românesc. Fără doar şi poate, cel mai important eveniment sportiv al forului de profil din acest an a avut loc la Cluj, acolo unde s-a desfăşurat Campionatul European de Tineret STAG 2018, o competiţie desfăşurată impecabil din toate punctele de vedere.

VIDEO | CE de tineret STAG 2018, Cluj, România

Buzoianca Beatrice Romanescu, soţia preşedintelui FRTM, totodată directorul turneului de la Cluj şi PR în cadrul federaţiei de specialitate şi-a exprimat bucuria şi recunoştiinţa faţă de cei toţi cei care au fost parte în organizarea întrecerii din Ardeal. Iată mesajul postat pe contul de Facebook al FRTM în urmă cu câteva minute:

„10 zile de concurs, 2 medalii de aur, 2 medalii de argint, 7 medalii de bronz, 48 de țări… Și foarte multe luni de muncă, asiduă realmente. După 59 de ani, am trăit în România un eveniment mare pentru tenisul de masă românesc!

„Iată că echipa Federației Române de Tenis de Masă reușește să facă ca lucrurile să funcționeze la nivel înalt în România, alături de autorități, parteneri, sponsori, prieteni, sportivi, antrenori, staff, suporteri și colaboratori, voluntari, dedicțti trup și suflet organizării evenimentului!

După recunoașterea internațională a sportivilor și antrenorilor, iată că România a intrat în forță pe scena organizatorilor de competiții de tenis de masă direct în rândul celor mai buni din Europa, și nu numai.
Campionatul European de Tenis de Masă STAG 2018, Juniori, a fost organizat la cel mai înalt nivel și impune ca următoarele competiții în România să respecte nivelul și standardele acestuia. Am scris istorie, am creat un precedent solid.

Felicitări sportivilor, antrenorilor, cluburilor. Fără pasiunea și munca lor, nu ar fi fost posibile toate acestea.

Ca țară organizatoare, intențiile ne-au fost cele mai bune. Așa se nasc lucrurile mărețe, așa se naște performanța. Să lucrezi cu cei mai buni, să depui efort și să investești suflet și timp, reprezintă premisa unei astfel de competiții. Dorim să ne concentrăm pe performanță, să gândim la nivel înalt și în ansamblu fenomenul, balanța înclinând net în favoarea calității și a perfecțiunii.

Fără pasiune și dedicare, fără muncă și determinare, nimic nu ar fi fost posibil.
Mulțumesc, cu tot respectul și tot dragul, tuturor!

Beatrice Romanescu
Tournament director EYC 2018
Marketing & PR Manager FRTM”

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.