Săptămână plină de evenimente sportive sub egida DJST Buzău

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

romeo-lungu-2

Forul buzoian „resuscitat” după înscăunarea lui Romeo Lungu

Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport Buzău a devenit partenerul ideal al tuturor competiţiilor şi cluburilor sportive din judeţ, aşa cum de altfel este şi normal. Numirea în funcţia de director al DJST Buzău a lui Romeo Lungu, fost arbitru de fotbal, personalitate cu cunoştiinţe vaste şi solide în lumea sportului a reprezentat revenirea la normal al celei mai importante structuri sportive din judeţ. „Gala Laureaţilor”, (n.r. festivitatea care reuneşte crema sportului buzoian), Concursul „Mândru de liceul meu”, renovarea Sălii Sporturilor „Romeo Iamandi”, precum şi întrecerea care premiază lunar cel mai bun sportiv din judeţ sunt doar câteva din bornele pozitive atinse de instituţia buzoiană sub conducerea lui Lungu. DJST Buzău a anunţat întrecerile sportive care vor fi organizate în următoarea săptămână sub egida sa:
– în data de 14 mai va avea loc competiţia sportivă „Cupa Olimpică” la gimnastică masculină organizată de Asociaţia Judeţeană de Gimnastică Buzău şi DJST Buzău în parteneriat cu Primaria Municipiul Buzau şi AOR, filiala Buzău. Competiţia va avea loc la Sala de Gimnastica a CSS Buzău începand cu orele 10.00.
– în data de 15 mai va avea loc competiţia sportivă: Cupa Micului Olimpic, faza judeţeană de pentatlon organizată de Liceul N. Jilinschi din Vernesti în parteneriat cu DJST Buzău. Competiţia va avea loc la baza sportiva a Liceului N. Jilinschi începând cu orele 09.00.
– în data de 14 mai, va avea loc competiţia sportivă „Balonul de Aur” jocuri de mişcare organizată de Grădiniţa Căsuţa Piticilor Buzău şi DJST Buzău în parteneriat cu Primăria Municipiului Buzău. Competiţia va avea loc la Grădiniţa Căsuţa Piticilor Buzău începand cu orele 09.00.
– în perioada 14 – 16.05.2014, va avea loc competiţia sportivă: Sport şi Sănătate de Ziua Europei la Pătârlagele, faza judeţeană jocuri recreative organizată de Liceul Teoretic Radu Vladescu Pătârlagele în parteneriat cu DJST Buzău. Competiţia va avea loc la baza sportivă a Liceului Teoretic Pătârlagele începand cu orele 09.00 şi 16.00 în fiecare zi.
– în data de 15 mai va avea loc competiţia sportivă „Cupa Brăieşti” faza judeţeană – jocuri recreative, organizată de Academia Română, Filiala Buzău în parteneriat cu DJST Buzău. Competiţia va avea loc la Şcoala Gimnazială Brăieşti începand cu orele 09.00.
– în data de 16 mai 2014 va avea loc competiţia sportivă „Cupa Centrelor Buzoiene” la lupte libere organizată de CSM Buzau în parteneriat cu DJST Buzău şi Primaria Municipiului Buzău.
Competiţia va avea loc la sala de lupte libere a CSM Buzău începand cu orele 09.00.
– în data de 16 mai va avea loc competiţia sportivă: Ziua Europei la Cozieni, faza judeţeană la tenis de masa şi jocuri recreative organizată de Şcoala Gimnazială Cozieni în parteneriat cu DJST Buzău. Competiţia va avea loc la baza sportivă a Şcolii Gimnaziale Cozieni începand cu orele 09.00.
– în data de 16 mai va avea loc competiţia sportivă: Memorialul Ghica Şerban, faza judeţeană la rugby fete organizată de Rugby Club Buzău în parteneriat cu DJST Buzău. Competiţia va avea loc la baza sportiva a Şcolii Gimnaziale din Lopătari începand cu orele 10.00.

Târg de tabere pentru elevi şi studenţi

Direcţia Judeţeană de Sport şi Tineret Buzău vă informează că în perioada 15.05.2014 – 18.05.2014 va avea loc proiectul Direcţiei Tabere şi Agrement, “Târgul Naţional de Tabere” care se va desfăşura în Bucureşti la Complexul Sportiv Naţional Sala Polivalentă. Acest proiect urmăreşte ca principal obiectiv promovarea ofertei de tabere a tuturor centrelor de agrement din subordinea Ministerului Tineretului şi Sportului.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.