Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Câteva sute de suporteri ai formației SCM Gloria Buzău sțăteau la coadă pentru a li se permite accesul în incinta stadionului chiar dacă prima repriză a partidei dintre SCM Gloria Buzău și Miercurea Ciuc era spre sfârșit. Fani SCMGB au reclamat proasta organizare, dar și faptul că nu a fost deschisă decât o singură casă de bilete. Iată câteva din declarațiile suporterilor care-și așteptau rândul:

„Nu e posibil! Stau cu cel mic în picioare de jumătate de oră, ca să ajung la meci aproape de pauză?” – suporter SCMGB

„E inadmisibil. Suntem câteva sute. Vrem să luăm bilet la meci, dar nu putem. Ar fi trebuit zece case nu doar două. Cine a organizat meciul ar trebui să-și de-a demisia”, au reclamat cei aflați la porțile stadionului pentru site-ul buzoienii.ro

Slaba organizare a partidei dintre SCM Gloria Buzău și Miercurea Ciuc nu a scăpat netaxată de presa locală. Publicațiile News Buzău și buzoienii.ro au relatat despre cele întâmplate.

UPDATE | Reacție oficiali SCM Gloria Buzău. În urma articolului prezent în rândurile de mai sus, oficialii grupării din Crâng și-au exprimat un punct de vedere, pe care, deontologic, îl exprimăm în rândurile următoare:

De luni până sâmbătă a fost deschis un punct, în intervelul 10:00 – 18:00 (SC Electrica, poarta Complex Crâng). Astăzi s-a deschis suplimentar un alt punct de lucru, practic trei ghișee pentru achiziționarea biletelor au fost astăzi disponibile. Acestea se puteau achiziționa online și de la centrul Carrefour. Până sâmbătă seara se vânduseră pe toate canalele, doar 150 de bilete. Le mulțumim tuturor celor care au fost alături de noi și îi îndemnăm ca pe viitor să-și achiziționeze din timp tichetele de acces. La meciul viitor, vom mai pune un ghișeu la poarta nr. 4 (acces stadion dinspre Crâng).Ion Cazan, director SCM Gloria Buzău

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.