Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.
AS FC Galactic Buzău organizează la sfârşitul săptămânii viitoare cea de-a VII-a ediţie de iarnă a Trofeului „Buzăul Sportiv” – România 100. Competiţia este dedicată exclusiv juniorilor, este strucurată pe două categorii de vârstă, 2007 şi 2010 şi se anunţă una extrem de atractivă, cu nume importante în fotbalul juvenil la start, precum Petrolul Ploieşti şi Kinder Brăila, plus, în acest an, o participare internaţională: Zimbru Chişinău!
Trofeul Buzăul Sportiv, ediţia a VI-a, decembrie 2017. Foto: Irinel Lambru (www.buzaulsportiv.ro)

La categoria 2007 au confirmat prezenţă 14 echipe, care vor fi împărţite în două grupe a câte 7, primele 4 clasate din fiecare serie urmînd să facă pasul în sferturile de finală. La categoria 2010 participă 10 echipe în două grupe a câte 5, care vor juca, de asemenea, fiecare cu fiecare, în sistem campionat, apoi primele 4 se vor califica în sferturile de finală. La grupa 2007 partidele vor avea loc la Galactic Club şi la Club Calcetto, iar cele de la 2010 în sala LPS din Buzău. Turneul va debuta vineri, 7 decembrie şi se va încheia duminică, 9 decembrie, cu festivitatea de premiere.

Trofeul Buzăul Sportiv, ediţia a VI-a, decembrie 2017. Foto: Irinel Lambru (www.buzaulsportiv.ro)
GRUPA 2007 
-meciuri la Galactic şi Club Calcetto
-14 echipe, 2 grupe a câte 7, meciuri fiecare cu fiecare, primele 4 clasate din fiecare se califică în sferturile de finală
-participante: GALACTIC BUZĂU, PETROLUL PLOIEŞTI, CSM FOCŞANI, ZIMBRU CHIŞINĂU 1
ZIMBRU CHIŞINĂU 2, VIITORUL MIZIL, NEW TEMPO BUCUREŞTI, VICTORIA TULCEA, AXA PLOIEŞTI, LUCEAFĂRUL NOUA GENERAŢIE, METALUL BUZĂU, VIITORUL BUZĂU, SCM GLORIA BUZĂU şi LUCEAFĂRUL CHIOJDU.
Trofeul Buzăul Sportiv, ediţia a VI-a, decembrie 2017. Foto: Irinel Lambru (www.buzaulsportiv.ro)
GRUPA 2010
-meciuri la Sala LPS
-10 echipe, 2 grupe a câte 5, joacă fiecare cu fiecare, sistem campionat, primele 4 se califică în sferturile de finală
-participante: GALACTIC BUZĂU, PETROLUL PLOIEŞTI, KINDER BRĂILA, LPS BUZĂU 1, LPS BUZĂU 2, VICTORIA TULCEA, LUCEAFĂRUL NOUA GENERAŢIE, METALUL BUZĂU, VIITORUL BUZĂU şi SCM GLORIA BUZĂU.

Trofeul “Buzăul Sportiv”, ediția a VII-a de iarnă, ediție aniversară ROMÂNIA 100, 7-9 decembrie 2018

Competiție organizată de AS FC Galactic Buzău în parteneriat cu Primăria Municipiului Buzău și Consiliul Local Buzău, alături de Asociația Județeană de Fotbal Buzău, Liceul cu Program Sportiv “Iolanda Balaș Soter” și Consiliul Județean Buzău, cu sprijinul Buzăul Sportiv. Partener tehnic oficial: Decathlon România.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.