Una caldă, una rece pentru Fortius Buzău în turneul de la Sighişoara

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

fortius-buzau

Fortius Buzău, una din cele două reprezentante ale judeţului Buzău în liga secundă de futsal, a bifat cel mai reuşit turneu din actuala stagiune, în faţa primelor două clasate. În turneul desfăşurat la Sighişoara, buzoienii au pierdut în faţa liderului, dar şi-au luat revanşa în faţa ocupantei poziţiei secunde.

Buzoienii au început turneul cu partida disputată în faţa liderului eşalonului secund. Jucătorii antrenaţi de Gică Hăhăianu au pierdut cu 4 la 1 în faţa celor de la City`us II Tg. Mureş, unicul gol al grupării buzoiene fiind marcat de Fabian Tomescu. În al doilea meci, jucat împotriva echipei CS United II Galaţi, vicelider la ora jocului, Tomescu şi Compania s-au impus cu 10 la 4. Bogdan Danciu, componentul echipei naţionale de juniori U19 a înscris 4 goluri, în timp ce Ion Mihai şi Adrian Mirgoace „au semnat” câte o „dublă”, restul reuşitelor aparţinând lui Alexandru Baciu și Vasile Leu, fratele mai cunoscutului portar de la CF Brăila – Ştefan Leu. De amintit faptul că în cadrul turneului de la Sighişoara, în poarta buzoienilor a debutat Marius Mindileac, fostul goalkeeper al formaţiei Steaua Bucureşti. Luceafărul Buzău, cealaltă reprezentantă a judeţului în liga secundă de futsal a învins cu 6 la 4 CS Inter Gheorghieni și a remizat scor, 3 la 3 cu Ceahlăul Piatra-Neamţ.

În urma acestui turneu, Luceafărul Buzău se află pe locul trei, cu 17 puncte, la egalitate cu ocupanta poziţiei secunde – ProTineret Sighişoara, iar Fortius se clasează pe penultima treaptă cu 10 puncte. Turneul următor, penultimul al stagiunii regulate, va avea loc în perioada 7 – 8 martie.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.