Vezi aici meciul lui Dinu! 25.000 de dolari pentru Dinu după ce a câştigat Gala Bigger`s Better din Portugalia!

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.
Bogdan Dinu, câştigător Bigger Better 2013 (sezonul III). Sursă foto: captură video EUROSPORT
Bogdan Dinu, câştigător Bigger Better 2013 (sezonul III). Sursă foto: captură video EUROSPORT

Buzoianul şi-a adjudecat în trecut trofeul Bigger`s Better în Grecia

Bogdan Dinu cel mai bun pugilist buzoian al momentului a câştigat gala “Bigger`s Better” (n.r. Mai mare, mai bine) organizată în Portugalia, la Lisabona, chiar pe terenul “Estadion Da Luz” (n.r, stadionul luminii) “casa” formaţiei de fotbal SL Benfica. În ultimul meci al întrecerii Dinu l-a învins pe românul Lucian Bot. Victoria sportivului buzoian la capătul a trei reprize în urma cărora Dinu s-a impus la puncte în faţa concetăţeanului său. În sferturile turneului de la Lisabona, Bogdan Dinu a trecut graţie unui Knock-Out tehnic în repriza a treia de lituanianul Sergej Maslobojev, în semifinale l-a învins la puncte cu o decizie în unanimitate pe francezul Fabrice Aurieng, iar ultimul act l-a câştigat în faţa lui Lucian Bot. Gala Biggere Better cuprinde opt etape care se desfăşoară în locaţii selecte. Până acum pugilistul buzoian şi-a mai adjudecat Cupa Biggers Better în Grecia.Turnelul este dedicat practicanţilor de lupte libere, skanderberg şi jiujitsu.

Palmares Bogdan Dinu

Istoric Bigger`s Better: 6 meciuri, dintre care trei victorii.şi trei înfrângeri, câştigător al BB 2013

Înălţime: 1,95 metri

Greutate: 117 de kilogrme

All time, Bogdan Dinu a luptat în 150 de partide, din care a reuşit să se impună în 130, în timp ce a pierdut aproximat 20 de meciuri.

Dinu are de 12 titluri naţionale şi de trei ori a câştigat Cupa României. Buzoianul a câştigat la categoria „profesionişti” 8 meciuri din tot atâtea, totodată fostul sportiv al CSM Buzău a participat la diferte întreceri internaţionale încă de pe vremea când era junior.

Meciurile pugilistului buzoian pot fi urmarite integral pe site-ul Buzăul Sportiv.ro

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.