Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Echipa antrenată de Vasile Neagu a perfectat o mutare interesantă la nivel de portari.
Deşi are la dispoziţie un goal-keep-er talentat, Mihai Irimiea, formaţia ilfoveană a dorit să mai înregimenteze un portar de perspectivă. S-a ajuns, astfel, la transferul lui Cristian Andrei, ultima oară la Dacia Unirea Brăila.
Buzoianul aparţine de FCSB şi avea, în aceste condiţii, şi varianta unei treceri la divizionara secundă Unirea Constanţa. Responsabilii formaţiei bucureştene au decis, finalmente, să îi ofere lui Andrei posibilitatea de a pune umărul la promovarea grupării din Afumaţi pe scena eşalonului secund. Andrei este originar din Râmnicu Sărat, formaţie pentru care a evoluat la juniori până a ajuns la FCSB.

În stagiunea curentă, portarul de la Brăila, Cristian Andrei, a degajat direct în plasa Stelei, în minutul 8. Golul nu a fost însă validat de centralul Sorin Vădana, pentru că acesta dictase lovitură liberă indirectă. Buzoianul a trimis în poarta Stelei fără ca mingea să mai fie atinsă de cineva, astfel că golul nu a fost validat. Andrei a degajat puternic, portarul Stelei, Raul Bălbărău, a ieșit greșit, dar „militarii” au scăpat basma curată.

VEZI GOLUL AICI!

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.