Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Sport Club Municipal Gloria Buzău a învins cu 3 la 0 campioana judeţului Tulcea, Pescăruşul Sarichioi, în prima manşa a barajului de promovare în Liga a III-a. Victoria buzoienilor a fost asigurată de cuplului Bobe – Vanez, care a reuşit o partidă aproape perfectă. Primele două reuşite i-au aparţinut tânărului atacant Andrei Cîmpeanu, care a înscris prima dată în minutul 5 şi a „recidivat” în minutul 27. Tot Cîmpeanu, fost jucător la FC Buzău, a obţinut şi lovitura de pedeapsă din care Gabriel Bobe a marcat în minutul 67. Bobe este unul dintre cele mai bune vârfuri din Buzău la ora actuală, a evoluat pentru FC Gloria Buzău şi CSM Râmnicu Sărat, între cele două fiind suspendat în urma „Dosarului blaturilor din Crâng”, acolo unde „în temeiul art. 60 bis din RD al FRF jucătorul Bobe Gabriel a fost sancţionat cu măsura suspendării pentru o perioadă 6 luni şi o penalitate sportivă de 15.000 lei;”.

GALERIE FOTO | SURSĂ: FACEBOOK DOREL PANŢURU & FACEBOOK ADRIAN PETRE

Kassandra, şef de galerie

Gruparea din Crâng a pus la dispoziţia suporterilor mai multe autocare pentru deplasarea în Tulcea, însă doar unul dintre acestea a fost ocupat aproape în întregime de microbiştii nou înfiinţatei formaţii. Puţin peste 30 de suporteri au însoţit echipa în deplasare din Tulcea, printre aceştia aflându-se câţiva membrii ai facţiunii Gruppo Unicco, dar şi unul dintre personajele pitoreşti din tribunele arenei din Crâng, vânzătoarea de seminţe Kassandra. Potrivit surselor noastre, faptul că SCMGB a fost susţinută doar de puţin peste 30 de fani, în deplasare de la Sarichioi nu a fost pe placul şefilor din Palatul Comunal, care au pus la dispoziţie patru astfel de mijloace de transport. În prima deplasare organizată de SCMGB pentru suporteri, pentru meciul dintre gruparea din Crâng şi Neptun Constanţa, decisiv pentru promovarea în Liga Florilor (n.r. primul eşalon handbal feminin) peste 100 de buzoieni (două autocare) au sprijinit din tribune echipa antrentă de Romeo Ilie.

RĂMÂI PE BUZĂUL SPORTIV PENTRU A VEDEA CUM AU SĂRBĂTORIT BUZOIENII PROMOVAREA FC GLORIA BUZĂU ÎN EŞALOANELE SUPERIOARE DE-A LUNGUL VREMII!

SCM Gloria Buzău: Cristian Chiriţescu – Alexandru Crăciun, Costin Puşcă, Dragoş Ceauşel, Georgian Bălan, Gabriel Mihăescu, Dragoş Ioniţă, Daniel Chirilă, Andrei Cîmpeanu, Gabriel Bobe, Mihai Babageanu. Rezerve: Marius Geantă, Daniel Poteraşu, Ionuţ Codreanu, Andrei Bădiţă, Mădălin Oprea, Cristian Muşat.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.