VIDEO. AJF Buzău, prima din ţară care a adoptat noul statut impus de FRF

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.
Adrian Petre, primul din stânga, alături de consilierul Gabriel Bodescu, preşedintele FRF Răzvan Burleanu şi omul de afaceri Ionel Turturică.
Adrian Petre, primul din stânga, alături de consilierul Gabriel Bodescu, preşedintele FRF Răzvan Burleanu şi omul de afaceri Ionel Turturică.

Noul şef al fotbalului judeţean, Adi Petre, bifează o primă realizare. Federația Română de Fotbal a felicitat AJF Buzău pentru adoptarea în premieră a noului statut cadru al asociaţiilor judeţene.


Pe 11 mai 2015, inițiativa Federației Române de Fotbal prin care toate asociațiile județene de fotbal vor avea statute cu prevederi identice a fost validată de Comitetul Executiv. Reprezentanții Comitetului Executiv au aprobat, cu unanimitate de voturi, Statutul cadru al AJF-urilor, document conceput după modelul actualului Statut FRF. La finalul săptămânii trecute, la mai puțin de o lună de la decizia Comitetului Executiv, Asociația Județeană de Fotbal Buzău a fost prima din ţară care a adoptat noul statut, în cadrul unei Adunări Generale Extraordinare la care au fost prezenți și oficiali ai FRF – Ciprian Paraschiv, manager “Dezvoltare Fotbalistică”, și Adrian Stângaciu, directorul Departamentului Juridic.

Astfel, numirea în funcţia de preşedinte al AJF a lui Adrian Petre, directorul Centrului de Cultură din cadrul Consiliului Judeţean, şi-a pus amprenta încă de la începutul activităţilor desfăşurate de forul buzoian sub directivele noului conducător. Petre beneficiează de susţinerea mai multor oameni atât din fotbalul judeţean, cât şi din cel naţional. Ca urmare a deciziei Comitetului Executiv, Asociațiile Județene de Fotbal au termen până în martie 2016 să adopte noul statut cadru.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.