VIDEO. Olimpia Rm. Sărat va avea un adversar facil la barajul de promovare în Liga III

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Campioana judeţului Buzău la fotbal, Olimpia Râmnicu Sărat, va avea parte de un adversar lejer în cursa pentru accederea în Liga a III-a. Râmnicenii vor disputa prima manşă pe teren propriu, urmând ca returul să îl joace în deplasare. Despre cine este vorba, aflaţi în clipele următoare.


Olimpia Râmnicu Sărat va fi gazdă în manşa tur, care va avea loc pe 20 iunie, ora 17:30, returul urmând să se dispute pe 27 iunie la aceeaşi oră. Adversara formaţiei antrenate de Marius Tîrîlă este campioana judeţului Galaţi, Avântul Valea Mărului.
Liga a IV-a din Galaţi se dispută cu doar 14 formaţii, în sistem tur-retur. Adversara buzoienilor a încheiat campionatul pe prima poziţie, cu 67 de puncte, la 17 distanţă de Fulgerul Smulţi, ocupanta locului al doilea. De menţionat faptul că Avântul Valea Mărului a bifat doar patru rezultate de egalitate şi o înfrângere în primul eşalon al fotbalului gălăţean. Iată meciurile complete pentru promovarea în Liga a III-a.

Performanţa Ighiu (AB) – Progresul Pecica (AR)
FC Aninoasa (DB) – Unirea Bascov (AG)
Potaissa Turda (CJ) – Luceafărul Oradea (BH)
Înfrăţirea Agromec Hărman / ASF Zărneşti (BV) – Viitorul Ungheni (MS)
Olimpia Râmnicu Sărat (BZ) – Avântul Valea Mărului (GL)
FC Chitila (B) – CSM Olteniţa (CL)
Viitorul II Constanţa (CT) – Granitul Babadag (TL)
AFC Odorheiu Secuiesc (HR) – Nemere din Ghelinţa (CV)
CNS Cetate Deva (HD) – Gilortul Târgu Cărbuneşti (GJ)
FC Voluntari II (IF) – Arsenal Malu / Unirea Izvoarele (GR)
ACS Fotbal Comuna Recea (MM) – Voinţa Cetate (BN)
CS Universitatea II Craiova (DJ) – Pandurii Cerneţi (MH)
Unirea Mirceşti (IS) – Speranţa Răuceşti / Voinţa Ion Creangă (NT)
Sporting Turnu Măgurele (TR) – AS Milcov (OT)
Petrolistul Boldeşti (PH) – Unirea Fierbinţi (IL)
Olimpia II Satu Mare (SM) – Luceafărul Bălan (SJ)
Inter Dorohoi (BT) – Bucovina II Pojorâta Ciocăneşti (SV)
ASU Politehnica Timişoara (TM) – Voinţa Lupac (CS)
Sport Club II Bacău (BC) – Atletico Vaslui / FC Gârceni* (VS)
Măgura Cisnădie (SB) – Flacăra Horezu (VL)
Victoria Traian (BR) – FC Panciu (VN)

Ultima zi pentru depunerea tabelelor nominale cuprinzând jucătorii care participă la jocurile de baraj este 17 iunie. Până pe 15 iunie, asociaţiile judeţene de fotbal sunt obligate să comunice FRF – Departamentul de Competiţii, în scris, echipele calificate pentru a participa la jocurile de baraj.

Fotbaliştii Olimpiei Râmnicu Sărat au început pregătirile pentru meciul de baraj pentru accederea în Liga a III-a. Jucătorii antrenaţi de Marius Tîrîlă au intrat în cantonament la baza sportivă din Râmnicu Sărat şi se vor antrena suplimentar pentru duelul de pe 20 iunie. Adversară va fi campioana judeţului Galaţi, Avântul Valea Mărului.

Cu doar câteva zile înainte de prima manşa a barajului pentru promovarea în al treilea eşalon, jucătorii campioanei judeţene şi-au înăsprit antrenamentele în vederea confruntării de pe 20 iunie. Fotbaliştii antrenaţi de Marius Tîrîlă îşi doresc să revină în Liga a III-a, acolo unde au bifat majoritatea prezenţelor de-a lungul istoriei.
Roman şi compania se află în cantonament la baza sportivă din Râmnicu Sărat, iar antrenamentele a luat altă turnură, fiind adaptate pentru perioada căreia îi va urma dubla întâlnire cu Avântul Valea Mărului, campioana judeţului Galaţi.
Formaţia râmniceană a avut termen, până astăzi, să transmită la federaţia lista cu numele jucătorilor care vor fi în lot la meciul de baraj. Prima întâlnire dintre cele două echipe va avea loc la Râmnicu Sărat, pe 20 iunie, urmând ca returul să se joace peste o săptămână, la Galaţi.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.