VIDEO | Cinci buzoieni se luptă pentru titlul european! România, în semifinalele Mini-Europeanului

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Cinci buzoieni se luptă pentru cel mai important trofeul din minifotbalul european! Mini-naţionala se află în Cehia, unde aseară a obţinut calificarea în „careul de aşi” al Campionatului European de Minifotbal. Jucătorii antrenaţi de buzoianul Cristi Lupu au învins cu 1 la 0 Franţa, după o execuţie magnifică a lui Popa!

VIDEO | BUCURIA TRICOLORILOR DUPĂ VICTORIA CU FRANŢA

Aşa s-au bucurat aseară, la Brno în Cehia jucătorii şi staff-ul echipei naţionale de minifotbal a României, după ce fotbaliştii antrenaţi de buzoianul Cristi Lupu au învins la limită, cu 1 la 0, selecţionata similară a Franţei şi au pătruns în semifinalele Campionatului European. Unica reuşită a confruntării cu reprezentativa „cocoşului galic” a venit în minutul 7 şi i-a aparţinut lui Popa.

VIDEO | REUŞITA SUPERSONICĂ A LUI POPA


SUT SUPERSONIC, era sa RUPA bara la minifotbal! Gol SENZATIONAL pentru Romania la Euro pe www.sport.ro

Din lotul României fac parte patru buzoieni. Este vorba despre antrenorul principal Cristi Lupu şi jucătorii Gabriel Bobe, Sauron Chirică, Costin Puşcă şi Fane Leu. Foarte bucuros la finalul partidei cu Franţa, care a consemnat calificarea mini-tricolorilor în primele patru echipe ale competiţiei de la Brno, Cristi Lupu a dezvăluit obiectivul mini-naţionalei pentru turneul din Cehia.

VIDEO | CRISTI LUPU, ANTRENOR ROMÂNIA

Mini-tricolorii vor disputa în această seară, de la ora 22:00 întâlnirea cu Cehia care îi poate duce în ultimul act al turneului de la Brno. Fotbaliştii pregătiţi de Cristi Lupu au remizat în faza grupelor cu Portugalia, scor alb, 0 la 0 şi au obţinut două victorii, după au învins cu 4 la 1 şi 3 la 2 Grecia, respectiv Kazahstan, deţinătoarea en-titre a trofeului continental. România are în palmares a şase titluri europene.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.