VIDEO. Cronica unui dezastru anunţat! Gloria Buzău – Dunărea Călăraşi: 0-4

1
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Gloria-Buzau-Dunarea-Calara Gloria Buzău a pierdut confruntarea disputată sâmbătă, în Crâng, cu Dunărea Călăraşi. Viceliderul s-a impus cu 4 la 0, iar buzoienii mai au şanse doar matematice la locul şase, ultimul care duce în play-off-ul eşalonului secund. Miercuri, elevii lui “Vioară” vor întâlni în deplasare CS Baloteşti.

Cu un prim 11 în care şi-au făcut loc cei mai buni jucători, Gloria Buzău nu a reuşit să obţină nici măcar un punct în compania viceliderului Dunărea Călăraşi. Ocupanta poziţiei secunde în prima serie a ligii a II-a a câştigat fără emoţii partida din Crâng, consolidându-şi locul care o va duce la barajul pentru barajul pentru Liga I.ion-viorel Balint a deschis scorul în minutul 10, după o lovitură de cap. Cu doar şase minute înainte de fluierul final al primei reprize, Kanda a dublat avantajul oaspeţilor. Minutul 68 a adus golul trei pentru fotbaliştii antrenaţi de Adrian Mihalcea. Alami a înscris nestingherit din şase metri. Vădrariu “a închis” tabela la 4-0 cu patru minute înainte de fluierul final. 

REZUMAT VIDEO, GLORIA BUZĂU – DUNĂREA CĂLĂRAŞI: 0-4

Tehnicianul buzoienilor a dat vina pe situaţia financiară a grupării din Crâng şi pe lipsa de motivaţie a elevilor săi. 

SINCRON ION VIOREL, ANTRENOR GLORIA BUZĂU

Adrian-MihalceaAntrenorul formaţiei din Călăraşi consideră meritată victoria sa, însă nu se aştepta la o victorie atât de lejeră. Privitor la Gloria, Mihalcea a scos în evidenţă problemele financiare ale buzoienilor, care pot pune capac grupării din Crâng. 

SINCRON ADRIAN MIHALCEA, ANTRENOR DUNĂREA CĂLĂRAŞI

În urma rezultatelor înregistrate în etapa a XXIII-a, Gloria Buzău rămâne pe locul opt în ierarhia primei serii din liga a II-a, cu 27 de puncte, la şapte distanţă de Sport Club Bacău, formaţie ce se află pe a şasea poziţie, ultima care duce în play-off. Buzoienii vor juca miercuri, în deplasare cu CS Baloteşti. 

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre. 

1 COMENTARIU

  1. Sa vorbesc cu Nea Vio ca vin eu la echipa si joc…Doar cu onoarea ca e Gloria Buzau…E adevarat si ca banii motiveaza insa sa fim seriosi totusi…oare marii fotbalisti din istoria Ligii 1 castigau banii ce se castiga in ziua de azi ? Si cu toate astea revin si spun ca FOTBALUL E PLACERE SI MOTIVATIE…vrei bani…angajeaza-te in sistemul de stat…e simpla problema…ai ales sa joci fotbal joaca de placere si motivat de ambitie…poate nu castiga nimeni bani la Buzau dar poate castiga atentia unui club ce ii poate oferi altceva mai bun…si asta se poate face doar prin ambitie si joc motivat.Ma repet oricand as fi dispus sa joc la Gloria Buzau si as face-o pe banii mei…imi cumpar tot echipamentul si imi asigur eu traiul de zi cu zi…dar sa fim seriosi…JOCI PENTRU ECHIPA ORASULUI…pe jucatorii de azi ii motiveaza mai mult cazinourile, cluburile si femeile decat fotbalul…