VIDEO. Viciere de rezultat? Arbitrajul mediocru curmă speranţele la titlu ale buzoienilor de la Metalul

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Metalul Buzău a fost învinsă cu 2 la 0 în deplasarea la Zărneşti, iar buzoienii se află acum la opt puncte de liderul Petrolul Berca. Vali Stan, tehnicianul buzoienilor a fost trimis în tribună încă de la jumătatea primei reprize, iar jucătorii săi au reclamat lovitura de pedeapsă din care gazdele au reuşit să deschidă scorul.

GREŞELI DE ARBITRAJ LA ZĂRNEŞTI – METALUL

Şansele buzoienilor de la Metalul pentru locul I s-au diminuat după înfrângerea băieţilor lui Vali Stan în deplasarea de la Zărneşti. Avântul Spartac s-a impus cu 2 la 0 în urma unui joc defensiv prestat în faţa viceliderului. În minutul 8, Bălan a deschis scorul graţie unei lovituri de la punctul cu var.

REZUMAT AVÂNTUL SPARTAC ZĂRNEŞTI – METALUL BUZĂU

Penalty-ul prin care scorul a fost deschis a fost aspru contestat de buzoieni. La o primă vedere, decizia arbitrului Cristi Fliter pare acoperită de regulament.

ofsaid-3

Lovitura de pedeapsă acordată facil şi două ofsaiduri sancţionate eronat de tuşierul Lăcustă au făcut ca Vali Stan să “ia foc” pe banca tehnică. Tehnicianul buzoian a intrat în suprafaţa de joc şi a sfârşit în tribună, fiind trimis în spatele gardului protector după protestele care vizau arbitrii.

STAN-FLITERCu opt minute înainte de fluierul final, gazdele au reuşit să înscrie al doilea gol. O pasă de 40 de metri, primită de Florea în spatele fundaşilor adverşi a făcut ca jucătorul celor din Zărneşti să înscrie golul doi, cu un lob super din marginea careului de 16 metri.

 

OFSAID-ERONAT

În urma rezultatelor înregistrate în acest weekend, în runda cu numărul 18 din prima ligă de fotbal judeţeană, Petrolul Berca rămâne lider cu 54 de puncte din tot atâtea posibile, în timp ce Metalul se află pe treapta a doua, cu opt mai puţin. Cele două echipe se vor întâlni etapa viitoare, într-o partidă care va avea loc pe terenul “Cornel Negoescu” din Buzău.

 

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.