VIDEO. Dan Tulpan, preşedintele Gloria Buzău: „Locul 3 în contextul actualei crize financiare echivalează cu promovarea”

1
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

dan-tulpan-gloria-buzauDan Tulpan, preşedintele divizionarei secunde, Gloria Buzău, vede viitorul… în roz. În ciuda problemelor financiare grave, conducătorul buzoienilor speră ca sezonul viitorul formaţia din Buzău să fie ajutată financiar pentru a spera la obiective mai îndrăzneţe.

Preşedintele buzoienilor este mulţumit de evoluţia pe plan sportiv a Gloriei Buzău, în actuala stagiune, când fotbaliştii antrenaţi de Ion Viorel au mari şanse de a încheia întrecerea pe podium. Dan Tulpan, conducătorul buzoienilor a spus că ultima poziţie pe podium, în contextul crizei financiare prin care trece Gloria, echivalează cu promovarea în prima divizie.

VIDEO. Dan Tulpan, preşedinte Gloria Buzău

Preşedintele buzoienilor speră ca grijile materiale să treacă pentru ca gruparea din Crâng să îşi propună obiective „mai îndrăzneţe” în următoarea stagiune, care se anunţă una interesantă, mai ales că în eşalonul doi vor retrograda şase formaţii de pe prima „scenă”. Victoria buzoienilor cu Sport Club Bacău, alături de înfrângerea suferită de Rapid Suceava pe teren propriu cu FC Voluntari, scor 1-3, face ca gruparea buzoiană să urce pe locul trei, în prima serie a diviziei secunde, cel puţin pentru o săptămână. Fotbaliştii antrenaţi de „Vioară” au acumulat 43 de puncte, cu două mai mult decât sucevenii care ocupă poziţia a patra.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre. 

1 COMENTARIU