EXCLUSIV! VIDEO. Preşedintele AJF Buzău a fost suspendat din funcţie. Vezi aici cine îl va înlocui pe Pompiliu Coşconea!

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

nasu

Reunit în cadrul şedinţei ordinare a lunii aprilie, Comitetul Executiv al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Buzău l-a suspendat astăzi după amiază, din funcţie, pe Pompiliu Coşconea, preşedintele forului buzoian, omul care a ţinut frâiele fotbalului buzoian mai bine de douăzeci de ani. Suspendarea din funcţie a lui Coşconea a fost făcută la cererea lui Sorin Cârjan, viceprimarul municipiului Râmnicu Sărat, reprezentantul ligii a V-a în cadrul Comitetului Executiv, care a expus o listă de motive, printre care şi evenimentele recente petrecute în fotbalul buzoian (arbitri bătuţi în ultimele etape ale întrecerilor judeţene) şi a fost aprobată de ceilalţi membri ai organismului de conducere. Singurul care s-a abţinut a fost Cezar Georgian Ionescu, antrenor în cadrul Liceului cu Program Sportiv „Iolanda Balaş Soter”, fost arbitru de Liga I, în prezent arbitru în prima divizie de futsal, în schimb, toţi ceilalţi membri: Cârjan, Dorobanţu, Trăznea, Petre şi Stănişteanu au votat pentru suspendarea lui Coşconea.

arbitru-daniel-popescu
Daniel Popescu (arbitrul bătut la Gherăseni, în urmă cu câteva zile), alături de Marian Dorobanţu, Adrian Petre, preşedintele interimar al AJF Buzău şi arbitrul Ionaşcu.

Şeful de la cultură, şef peste fotbalul buzoian!

Adi Petre, directorul Centrului Judeţean de Cultură şi Arte Buzău va fi preşedinte „interimar” până la reunirea Adunării Generale a membrilor afiliaţi la AJF. Acesta a fost propus de Cârjan, iar sugestia vicelui râmnicean a fost aprobată în unanimitate. Petre va avea prerogativele pentru aproximativ o lună de zile, perioadă în care CEx va hotărî data Adunării Generale care va decide demiterea lui Coşconea şi stabilirea unor noi alegeri pentru cea mai importantă funcţie a forului buzoian, sau îi va prelungi acestuia mandatul.

Rămâi pe Buzăul Sportiv pentru alte detalii şi declaraţiile celor implicaţi!

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.