VIDEO: Debut reuşit pentru ultimele două transferuri. Bidaşcu şi Marin confirmă la HM Buzău!

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

DSC_0270

Pivotul Andreea Marin şi interul Oana Bidaşcu, jucătoarele transferate de echipa locală de handbal feminin pe „ultima sută de metri” s-au acomodat la HM Buzău. Cele două handbaliste se mulează perfect în angrenajul gândit de tehnicianul Romeo Ilie, drept dovadă şi evoluţia acestora din primele jocuri în tricoul formaţiei buzoiene.

În ciuda evoluţiei din ultimele două jocuri, când echipa locală de handbal a obţinut o victorie şi a înregistrat o înfrângere, ultimele două transferuri  perfectate de HM Buzău, Andreea Marin şi Oana Bidaşcu au avut evoluţii notabile. Ştefan Miloş, preşedintele echipei din Buzău este mulţumit de randamentul celor două.

Cele două handbaliste au fost printre remarcatele echipei antrenate de Romeo Ilie în ultimele două dueluri. Ambele au reuşit să marcheze şi au dovedit că se adaptează la Buzău. Etapa viitoare, HM Buzău va întâlni în Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” formaţia Rapid Bucureşti, ocupanta locului 1 din clasamentul primei serii a Diviziei A. Înaintea confruntării directe, HM Buzău se află pe locul patru, cu 12 puncte.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.