VIDEO. Derby cu 7 goluri. Tricolorul Gălbinaşi – TEAM Săgeata: 4-3

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Speranţele jucătorilor de la Tricolorul Gălbinaşi la promovarea directă în Liga a IV-a au crescut după ce fotbaliştii antrenaţi de Ionuţ Dragomir s-au impus cu 4 la 3 în faţa liderului TEAM Săgeata.

Ionuţ Simion a deschis scorul pentru gazde, în minutul 10. Doar şase minute s-a aflat Tricolorul în avantaj. Oaspeţii au restabilit egalitatea graţie reuşitei „semnate” de Adrian Afuza, care a înscris nestingherit, cu latul din marginea careului de şase metri. „Tricolorii” au reintrat în avantaj, în minutul 29, după ce Robert Marcu a înscris dintr-o lovitură liberă de la mare distanţă. Până la fluierul final al primei reprize, gazdele au mai marcat o dată, prin Cristian Muşat, în minutul 39. Oaspeţii au avut un debut de repriză excelent şi au reuşit să revină, după golurile marcate de Ion Gabriel, în minutul 56 şi Daniel Albu, în minutul 57. Golul care a adus victoria echipei Tricolorul Gălbinaşi a venit în minutul 60, după ce Marius Paşa a înscris superb dintr-o lovitură liberă din marginea suprafeţei de pedeapsă.
Tricolorul Gălbinaşi are 36 de puncte şi cu şapte etape înaintea finalului de campionat se află la şase distanţă de liderul TEAM Săgeata. Ocupanta primei poziţii din Liga a V-a promovează direct în eşalonul patru, în timp ce formaţia aflată pe locul secund va disputa un meci de baraj.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.