VIDEO EXCLUSIV! Şeful FRF, în vizită la Buzău. Declaraţii despre Gloria, futsal şi Centrul de Excelenţă

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Răzvan Burleanu, preşedintele FRF, a fost prezent duminică, timp de câteva ore la Buzău. Şeful fotbalului românesc a fost însoţit de consilierul Gabriel Bodescu, iar cei doi s-au întâlnit cu conducătorii celor două cluburi de futsal din judeţ. Burleanu a vorbit în exclusivitate pentru TV Buzău despre dosarul meciurilor trucate în care este implicată Gloria şi despre Centrul de Excelenţă care va fi înfiinţat la Buzău.

razvan-burleanuRăzvan Burleanu, preşedintele FRF, alături de buzoianul Gabriel Bodescu, consilierul său personal, au venit duminică la Merei la turneul de futsal. Au vizionat câteva partide şi au puratat discuţii cu reprezentanţii cluburilor, printre care şi cei ai echipelor buzoiene Luceafărul şi Fortius.

Şefii FRF sunt încântaţi de maniera în care decurg lucrurile în fotbalul buzoian după instalarea în funcţia de preşedinte al Asociaţiei Judeţene de Fotbal a lui Adrian Petre. Burleanu a vorbit şi despre Centrul de Excelenţă dedicat fotbalului juvenil care va fi înfiinţat la Buzău.

Burleanu nu putut ocoli subiectul Gloria Buzău, formaţie implicată în primul dosar amplu al FRF privitor la meciuri trucate. Acesta a fost ponderat în declaraţii, meţionând că peste câteva zile comisiile abilitate se vor pronunţa.

iulica-trazneaImediat ce a coborât din maşină, şeful FRF a întrebat de Iulică Trăsnea, conducătorul celor de la Luceafărul Buzău, unul din personajele pitoreşti din fotbalul buzoian. Conducătorii celor două echipe buzoiene au fost foarte încântaţi de întâlnirea cu şeful FRF.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.