VIDEO. Galerie selectă pentru Stejarul Buzău. Componenţii Contactoare `87 vor fi prezenţi în Capitală

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

“Stejarii” buzoieni se pregătesc pentru finala Cupei României DNS. Buzoienii vor să câştige trofeul destinat echipelor din liga secundă, mai ales că la meci vor avea o asistenţă deosebită. Componenţii formaţiei Contactoare Buzău, cea care în `87 a câştigat Cupa României, vor fi prezenţi în Capitală pentru confruntarea cu CS Năvodari.

Stejarul Buzău s-a calificat în finala Cupei României DNS, după ce a învins în deplasare cu 39 la 5 CS Mănăştur Cluj. Buzoienii au reuşit o partidă impecabilă, conducând cu 19 la 0 la capătul primei reprize după două transformări ale lui Niţu şi câte un eseu din partea lui Baraulea, Cocîrlă şi Bulearcă. În partea secundă a jocului a marcat Dumitrache, iar Caloianu a bifat două încercări şi două transformări. Gruparea din Parcul Tineretului va disputa ultimul act în compania formaţiei CS Năvodari, după ce a bifat şase victorii din tot atâtea posibile.

Buzoienii îşi doresc să câştige cupa pentru “a prinde” biletele pentru “sferturile” competiţiei, fază în care vor întâlni o formaţie din Super Ligă.

Jucătorii antrenaţi de Costică Merşoiu vor avea parte de o galerie selectă în confruntarea cu dobrogenii. Componenţii echipei Contactoare Buzău, care au câştigat finala Cupei României disputată în compania formaţiei din Baia Mare în `87, la Focşani, vor fi prezenţi pe arena din cartierul Ghencea.

Cu excepţia lui Mădălin Bulearcă din linia a III-a, buzoienii se vor prezenta în efectiv complet în ultima partidă din Cupa României DNS. Rugbistul buzoian s-a accidentat la genunchi, iar şansele de recuperare până la ora jocului cu CS Năvodari sunt zero.

Finala Cupei României DNS se va disputa vineri, de la ora 16:00, în Bucureşti, pe terenul de rugby din complexul sportiv “Steaua”. Partida dintre cele două formaţii poate fi urmărită online, în timp real, accesând canalul de Youtube al Rugby TV. Meciul va fi comentat de Cristi Frisk.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.