Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Prima reprezentaţie a elevilor lui Cristi Pustai în faţa propriilor suporteri a fost dezamăgitoare, atât ca rezultat, dar mai ales ca joc, sau mai bine spus, ca atitudine. AS Fotbal Club Buzău a pierdut astăzi în Crâng, în faţa Universităţii Cluj, 0 la 1, într-o partidă caree a contat pentru etapa a 2- a Ligii secunde la fotbal. Golul ardelenilor a fost marcat de Albert Voinea, în minutul 9.

Cristi Pustai a început partida cu: Relu Stoian – Radu Zamfir, Kamil Wiktorski, Lopez Ariel, Călin Toma, Mondragon Jhon, Alin Cârstocea, Cristian Ciobanu, Malolo Ekollo, Tudor Oltean, Adi Chică-Roşă. Au mai intrat: Pablo Gaitan, Ciprian Petre, Dumitru Rogac, Alexandru Munteanu, Ionuţ Neacşu.

„Am primit un gol foarte uşor. A fost o greşeală impardonabilă. Am căzut prea uşor în capcana lor. Practic, golul a fost parcă tras la indigo cu primul marcat de Cluj, pe teren propriu cu Timişoara. Cei de la Cluj, după gol, au făcut ceea ce trebuia să facă. Să închidă jocul şi să încerce pe contraatac. În schimb, noi nu am reuşit să deschidem jocul, am şutat foarte puţin la poartă. Am avut multe faze fixe, dar bătute slab. Îmi pare rău pentru microbiștii din Buzău. Sunt dezamăgit și de atitudinea jucătorilor. La primul meci oficial la Buzău, contra unei echipe cu nume, m-aș fi așteptat la mai multă voință, dorință de victorie din partea jucătorilor mei. Din păcate, am avut și ghinion la tragerea la sorți a programului, meciuri cu probabil cele mai bune echipe din serie în primele două etape, când noi încă suferim la capitolul omogenitate”, a declarat după meci, Cristi Pustai, antrenorul principal al echipei buzoiene.

VEZI AICI REZUMATUL VIDEO AL PARTIDEI!

Două înfrângeri, în tot atâtea etape pentru „roş-albaştri”, pentru care urmează două deplasări consecutive, prima la Timişoara (duminică, 15 august), pentru confruntarea cu Politehnica şi o a doua la Dunărea Giurgiu (21 august).

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.