VIDEO. FC Puieşti, dezavantajată de AJF? Accederea la barajul pentru Liga a III-a nu se joacă pe teren

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

chef-4

Oficialii echipei FC Puieşti, participantă în prima ligă judeţeană de fotbal, deplâng haosul şi lipsa de organizare din cadrul Asociaţiei Judeţene de Fotbal Buzău. Lupta pentru putere a fost tranşată în favoarea celor care deţin majoritatea în cadrul Comitetului Executiv. Conducătorii grupării din Puieşti spun că sunt vitregiţi şi că bătălia pentru accederea la barajul pentru liga a III-a se poartă în afara terenului de fotbal.

Reprezentanţii echipei din Puieşti se plâng de incertitudinea asupra folosirii jucătorilor sub 21 de ani în primele două runde ale stagiunii, aspect care nu a fost clarificat nici până în prezent. FC Puieşti a obţinut şase puncte din tot atâtea posibile în cele două confruntări, însă se teme că le va pierde la „masa verde”. Oficialii formaţiei din Puieşti au cerut lămuriri atât preşedintelui AJF, Pompiliu Coşconea, cât şi lui Adrian Petre, al doilea om din forul buzoian.

Alt aspect, fără fundament juridic în opinia celor de la Puieşti, îl reprezintă confruntarea dintre Olimpia Râmnicu Sărat şi Şoimii Siriu, reprogramată după ultima partidă a turului de campionat, fapt care contavine regulamentului în vigoare.

Oficialii Asociaţiei Judeţene de Fotbal nu au prezentat un răspuns pertinent la reclamaţiile celor de la Puieşti, însă au menţionat că până la sfârşitul săptămânii lucrurile vor fi clarificate.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.