VIDEO. Oana Bidaşcu, fosta jucătoare a HM, bucuroasă de înfrângerea buzoiencelor

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

DSC_0274

Oana Bidaşcu, fosta jucătoare a echipei Handbal Municipal din prima parte a campionatului, în prezent în tricoul formaţiei Ştiinţa Bucureşti, este încântată de victoria noii sale echipe în faţa handbalistelor antrenate de Romeo Ilie. Bidaşcu a marcat două goluri în duelul pierdut de formația din Buzău.

Victoria formaţiei Ştiinţa Bucureşti, scor 27 la 25 în fieful buzoiencelor de la Handbal Municipal, a picat cum nu se putea mai bine pentru Oana Bidaşcu, fosta componentă a trupei pregătite de Romeo Ilie, în prezent jucătoare la grupărea din Capitală. Bidaşcu a recunoscut că „a vândut” secrete din tabăra buzoiencelor şi că se bucură de succesul obţinut de noua sa echipă.

Prestaţia jucătoarei originare din Botoşani a fost remarcată și de Romeo Ilie, fostul său antrenor. Tehnicianul buzoian s-a bucurat pentru Oana, însă a deplâns situaţia financiară a formaţiei pe care o pregătește și care nu şi-a permis să menţină pe o perioadă mai mare o jucătoare precum Bidaşcu.

Bidaşcu s-a transferat la Buzău înaintea actualei stagiuni şi a fost una dintre principalele „guri de foc” ale echipei antrenate de Romeo Ilie. Situaţia financiară a clubului condus de Ştefan Miloş nu a permis păstrarea jucătoarei şi în a doua parte a campionatului.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.