Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Caravana “Şahul călător” a ajuns, astăzi, la unitatea de învăţământ cu cel mai mare număr de elevi din judeţul Buzău. Zeci de elevi de la Școala nr. 11 au fost invitaţi să participe la activitatea destinată atragerii copiilor către sportul minţii. Zeci de copii au fost angrenaţi în activitatea de astăzi. Abia iniţiaţi sau cu experienţă în sportul minţii, elevii de la Școala nr. 11 s-au bucurat de organizarea unei competiţii, parte a caravanei „Şahul călător”.

Printre participanţii la activitatea sportivă de azi s-a numărat şi Ștefan Popescu, campion naţional în 2017. Anul acesta, elevul a obţinut titlul de vicecampion la şah.

Proiectul “Șahul călător” se adresează tuturor şcolilor din oraş şi este sprijinit de Primăria municipiului Buzău. “Șahul călător” este organizat de SCM Gloria Buzău, în parteneriat cu Palatul Copiilor. Astăzi a fost ceea de-a 5-a ediţie a caravanei.

Primii o sută de copii clasaţi în competiţiile organizate în cadrul caravanei vor fi premiaţi. (Mihai Bunăziua, Campus TV Buzău)

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.